Arséne Wenger a Daily Mirrornak adott interjújában sejtelmesen megjegyezte, hogy nem tűnik lehetetlennek Karim Benzema megszerzése a Real Madridtól, ezzel pedig jelentősen nőttek a francia játékos londoni költözésénel esélyei.

Benzema már a télen is elhagyhatta volna a klubot, ám akkor Gonzalo Higuain súlyos sérülése miatt maradt, sőt, a fővárosiak kikölcsönözték Emmanuel Adebayort is mellé. Mostanra viszont az argentín felépült, s Adebayor is várhatóan megy vissza a Manchester Citybe.

A Madrid vezetősége azonban nem tett le arról, hogy új csatárt vesznek Jose Mourinhónak, a legfrissebb hírek szerint Kün Aguero mehet hozzájuk, aki már bejelentette távozási szándékát az Atletico Madridnál, ám a városból nem akar költözni. A másik célpont lehet Carlos Tevez a Manchester Cityből, vagy Fernando Llorente az Athletico Bilbaótól.

Mindezek azt is mutatják, hogy a Real Madrid a megfelelő összegért, becslések szerint 20 millió euróért, hajlandó lehet elengedni Benzemát, akiről Wenger magasztosan beszélt.

"Azt gondolom, hogy [Benzema] intelligensen helyezkedik, egy-egy meccsen képes a különbséget jelenteni csapatának, s ezenkívül egyéni megmozdulásokat is csinál. Szóval számomra ő egy olyan játékos, aki világszínvonalat képvisel." - mondta Wenger.

"Kívülről nézve nem tűnik lehetetlennek a megszerzése. Ő egy olyan játékos, akinek tetszik a játéka." - tette hozzá.

Wenger a hírek szerint nemcsak Nicklas Bendtnert, hanem Carlos Velát is elengedi a klubtól, így evidensnek tűnik egy új csatár igazolása. A források Benzema mellett a Lorient üdvöskéjét, Kevin Gameirót, illetve a Lille gólkirályát, Moussa Sow-t is potenciálisan Arsenal-kiszemeltnek tartják.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (53)

13 éve
Törölt felhasználó
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE "VELÁT" NEEEEEE ezt nem is tuttam h vela lehet megy ö ne menjen belöle mindenidök legnagyobb játékosa lehet ha engedjük játszani (személyes véleményem)
13 éve
Törölt felhasználó
Ha már csatárok: Hulk, Benzema, Lukaku, Gervinho, Payet, Gamieiro,Rémy, Gomis, K.Jones, Rodallega, (Falcao)...per pillanat ezek mind mind elférnének nálunk, de én nekik örülnék kimondottan:
Benzema, Gervinho, Hulk, Lukaku

Hulk: Porto felvitte a kivásárlási árát mintegy 100millio eurora...esélytelen...
Rodallega: régen figyelte Wenger, de már lemondott róla (kár)
Jones: nagy erős robosztus csatár, nemlenne rossz, csak nem kiegyensulyozott a teljesítménye
Gomis: Lyon kétlem hogy elengedné, minek is tenné!?
Rémy: Télen majdnem jött, de ha már csatár kell, akkor ne őt, van nála jobb
Gamieiro: ő valószínűnek tűnik, nincs elismert neve még, Wenger-féle igazolának tűnne
Falcao: ö is valószínű, de én nem örülnék neki, mert nem illik bele a játékunkba...neki inkabb az olasz foci állna jól...
Payet: nekem teccik a játéka, gyors, fiatal, de ha csatárt akarunk, ne őt...
Benzema: ő lenne mindenképpen az egyik legjobb választás, kérdés 25 millából mennyit enged nekünk a Real???
Gervinho: Személyes kedvencem, nagyon nagyon örülnék (Samba-féle mámor), ha csatlakozna...gyors, több posztos, 24éves, nem sérülékeny, nem is drága, és szeretne hozzánk jönni, akár csak Chamakh tette tavaly! Wenger, hajrá! :)
Lukaku: nemlenne rossz a Drogba-utódot elhozni, biztos nagyon jó lenne nálunk... csak ő is szintén drága...

egyszóval az utolsó 3játékos lehetne a legjobb megoldás csatárposztra, véleményem szerint (+Hulk) de ő esélytelen...
13 éve
Törölt felhasználó
Loic Remy-re szavazok, vagy egy jobb francia ligás csatárra, esetleg hollandiában, vagy angliában is szét lehetne nézni hisz sok csiszolatlan gyémánt van. Nem biztos hogy az a jó ami már fénylik (pl. Benzema)
13 éve
Törölt felhasználó
*Kenwyne Jones,ha annyit jó lenne,akkor a nevét tudd leírni:):D
13 éve
Törölt felhasználó
Ugyan már Hulk ára az EL win előtt is jóval 25 felett volt...
Nem tudom mi lesz itt a nyáron de kicsit szétesőben van a csapat.Legalábbis úgy tűnik:S

Szólj hozzá