Wenger véleménye...

...a mai meccsről

"Azt gondolom, ez egy átlagos meccs volt. Nagyon csalódottak vagyunk a negyedik hely miatt, mert három hete még úgy nézett ki, hogy akár elsők is lehetünk. De igazság szerint a harmadik helyet sem ma, hanem múlt héten veszítettük el."

...a BL-rájátszásról

"A negyedik hely nem jelent túl nagy megnyugvást a BL-főtábla szempontjából, mint mondjuk a harmadik. Ugyanakkor az a legfontosabb, hogy van rá esélyünk, hogy ott lehetünk."

...csalódott-e az Arsenaé védelmében

"Igen. Frusztráltak és csalódottak vagyunk, de persze nem kell a ló másik oldalára átesni. De tény, hogy ki kell javítanunk az idei évben hibádzó területeinket és fejlődnünk kell."

...a szezon egészéről

"Azt gondolom, én vagyok a felelős az eredményekért, és természetesen csalódott vagyok. A játékosaimnak fantasztikus hozzáállásuk volt egész évben, ugyanakkor a sorozatos vereségek nagy csapást mértek a morálunkra - főleg az idény vége felé. A szezon folyamán 58 meccset játszottunk, ebből Fabregas 22-ön vett részt, van Persie 18-an vagy 19-en, míg Vermaelen összesen ötön. A legfontosabb pillanatokban sohasem volt egyben a csapat, valaki mindig hiányzott. Egyes dolgokat ki kell javítanunk a jövő szezonra nézve, és igyekszünk majd mindent megtenni ennek érdekében, ami a pénz ellenére sem lesz egyszerű."

...az idegenbeli szurkolókról

"Fantasztikusak voltak az egész évben, és szeretnénk nekik megköszönni a bíztatást. Természetesen ők sem boldogak, mintahogy én sem, de ezt le kell nyelnünk most. Talán egyszer majd mindenki rájön arra, hogy nem olyan egyszerű minden évben a legjobb négy között végezni. És még akkor is realistán kell hozzáállni a dolgokhoz, amikor az emberek azt mondják, hogy költenünk kellene. Egyszerűen nem tudunk 50 millió fontot kiadni egy játékosért, még ha minden erőnkkel azon leszünk, hogy erősítsünk a nyáron. Ez egy tény."

...Jack Wilshere U21-es helyzetéről...

"Nem tudok semmi többet, csak a véleményemet mondtam el a sajtótájékoztatón. 49 meccsen játszott összesen, egy zsúfolt nyár nagyon rossz lenne neki. De ha meg akarják csinálni, akkor nem tudok szembemenni velük."

...a nyári tervekről

"Megpróbálunk okosan gondolkodni majd, nem tudom pontosan, hogy mennyit költöttünk az elmúlt években. Meg fogjuk próbálni megvenni a megfelelő játékosokat, ugyanakkor a kiadott pénzösszeg nem mindig van párhuzamban az adott játékos tényleges minőségével. Biztosan költeni fogunk, de előbb meg kell találni a kívánt játékost, és csak aztán szórni a pénzt. Ha megtaláljuk ezeket az embereket, mindenképpen költeni fogunk."

...Gera Zoltán piros lapjáról

"Kicsit elhamarkodott szerelés volt, de majd meg kell néznem a visszajátszásokat, hogy valóban pirosat ért-e az incidens."

...Denilson mérkőzés előtti nyilatkozatáról.

"Játszani akar, már beszéltem vele. Majd meglátjuk, hogy lesz-e rá lehetősége, vagy nem. Jelenleg sok elbeszélgetéssel kell szembe néznem, de már elég tapasztalatom van ahhoz, hogy tudjam, a csapat erős helyzetben van és erősebbek akarunk lenni a jövő évadban. Jövőre ugyanezekkel az ellenfelekkel kell szembenéznünk, akik egy rakás pénzt fognak költeni. És nekünk is biztosítani kell magunkat afelől, hogy fentebb mászunk a tabellán, mert úgy éreztem, hogy az elmúlt öt-hat év során ez volt a legjobb sanszunk."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

13 éve
Törölt felhasználó
A csalódottság nem megfelelő szó. Emlékeztetni akarom az embereket, hogy az első helyért küzdöttünk és a kibaszott 4. helyen végeztünk.
Egy szaros city megvert minket...
Elég nagy gondok vannak, olyan meddő a játékunk, hogy rossz nézni. 🐛
13 éve
Törölt felhasználó
Spend some FUCKING money!!! http://www.youtube.com/watch?v=21NKegr-l5k
13 éve
Törölt felhasználó
Tibolddaróc! Azok az emberek "emelik az egekbe" Wengert, akik nem ma kezdtek el szurkolni az Arsenalnak, hanem esetleg láttak sikereket, amik naggyá tették Wengert és a nagybetűs ARSENAL-t, és összekovácsolták Arsené nevét az Arsenal-fogalommal.
A többieknek pedig marad a köpködés - persze tisztelet a kivételnek.
13 éve
Törölt felhasználó
ezel nem azt mondom h rossz edzö
13 éve
Törölt felhasználó
Szmélyes véleményem szerint wengert már mindenki az egekbe emelte az 1millió ével ezelötti sikerekkel de a mát kel nézni nem a tegnapot

Szólj hozzá