Az Arsenal idén ismét nem nyert semmit, de valamire mégis büszkék lehetnek az szurkolók a csapatra. Mindkét BL döntős csapatot megvertük idén.

A Barcelona elleni hazai mérkőzésre bizonyára mindenki jól emlékszik, hisz egy fordításos győzelemről van szó. A Barcelona 1-0-ra vezetett, amikor Van Persie kiegyenlített, Arshavin Pedig megszerezte a győzelmet az Arsenalnak. Sajnos a visszavágón 3-1-re kikaptunk, a Bajnokok Ligájából pedig kiestünk.

A Manchester United elleni mérkőzés nem is olyan rég volt. A Bajnokság 35. fordulójában hazai pályán Ramsey góljával vertük el, a már mostanra bajnok Manchester United-et.

Wenger így vélekedett az esetről:

"Az elvesztett Liga kupa döntő után, egy nagyon rossz széria jött a csapatra, nem tudtunk újra formába lendülni, mégis mi vagyunk az a csapat, aki elverte a Bajnokok Ligája mindkét döntősét."

"Lehet, hogy idén sem nyertünk semmit, de mindenféleképpen erős keretünk van, és ez a tudat is ezt bizonyítja."

Szerintem rengeteg Arsenal szurkoló van, aki szeretne hinni Wengernek, csak sajnos a számok nem ezt mutatják. A hat év az hat év.

Ha a harmadik hely sem lesz meg a Bajnokságban, akkor akár a Bajnokok Ligája indulás is veszélyben lehet, hiszen biztosan egy erős csapatot fogunk kapni a selejtezőben.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (24)

13 éve
Törölt felhasználó
Teljesen egyetértek FullMetal91 engem is ez idegesít wengerben az 'öröm az ürömben' nyilatkozatai.
13 éve
-
13 éve
Törölt felhasználó
Nekem nem azzal van a bajom, hogy nem nyerünk kupát mert nekem nem az a fő a csapatnál, hanem Wenger örökös kifogásait nem tudom már megemészteni. Most minek jön azzal, hogy kemények vagyunk, mert legyőztük a Barcát meg a MU-t. Miért nem említi, hogy 1 rakás kisebb csapattól kaptunk ki otthon?
Annyiban igaza van, hogy erős keretünk van de ehhez selejteznie kell pár játékost és olyanokat hoznia akik tudnak küzdeni.
13 éve
Törölt felhasználó
Én is 14 vagyok, és nem csak a kupa van elöttem, hanem a szép játék is, a csapatban a hit, a szép játék megvan, a hit hiányzik, amint azis emglesz, jön(nek) vele a kupa/kupák is :)
13 éve
Törölt felhasználó
14 éves vagyok lassan 15.6-7 éves korom óta drukkolok a csapatnak, amikor szépen játszottak akkor szeretten meg őket, mert egy 6-7 éves gyerek akkor még mást nem igazán fog fel, szóval nem csak a kupa kupa kupa van a fejemben. Amúgy nem hiszem, hogy én vagyok az egyedüli, akit kicsit frusztrál ez a pár év.
http://www.youtube.com/watch?v=qRjfh8t-AAU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=u_ln0cmSUs0

Szólj hozzá