Arséne Wenger tájékoztatása szerint Thomas Vermaelen mintegy nyolc hónapnyi kihagyás után végre visszatérhet a pályára immáron az első számú csapat színeiben is.

A belga védő augusztus 28-án, a Blackburn ellen szerepelhetett a csapatban legutóbb, egy Achilles-ín sérülés azonban keresztülhúzta mind az ő, mind a csapat számításait, s így hetekon, végül pedig hónapokon keresztül nem volt bevethető.

Wenger közleménye szerint Vermaelen előtt Laurent Koscielny combsérülése nyitotta meg az ajtót, ám a francia még nem döntötte el véglegesen, hogy játszatja-e majd a belgát az Aston Villa ellen.

Az eddig sérültek közül biztosan csak Gael Clichy térhet majd vissza, őt Kieran Gibbs helyettesítette a Stoke elleni meccsen. Cesc Fabregas és Samir Nasri állapotáról pedig csak annyit közölt Wenger, hogy mindketten át fognak még menni egy viszgálaton. A spanyol egyébként comb-, a francia ínsérüléssel küszködik.

Abou Diaby vádlisérülése mlg mindig nem jött helyre, míg a hét közepén Tomas Rosickyt veszítette el a csapat egy combsérülés következtében.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

13 éve
Törölt felhasználó
Vermaelen - Djourou? Kíváncsian várom, remélem nem lesz probléma a belgával.
13 éve
Törölt felhasználó
Nasri fog hiányozni az biztos. Szerintem Cesc már nem játszik a tavaszi idényben...és lehet már az őszit a Barcában kezdi. :D Diaby hihetetlen sérülékeny, pedig azt hittem keményebb srác. Rosicky meg már egy lepkefingtól is megsérül... 🧀
13 éve
Törölt felhasználó
jó lenne már újr a pályán látni a kis belga falat. azért ő tavaly elég nagy biztonságot adott a hátvédsornak.

Nasri és Fabregas sérülése baj, csak, szerintem egyik sem lesz bevethető állapotban.
Szcesny-Sagna-Dj-Vermaelen-Clichy-Song-Wilshere-Walcott-Ramsey-Arshavin-RvP kezdő lesz szerintem a várható.

jó lenne a gyengélkedő Aston Villa-t legyőzni, mert a City nagyon közel van, igaz 2* egymás után játszanak a Stoke Cityvel
13 éve
Vermaelennel a meccseink 67%-át hozzuk, nélküle 47% ez az arány...

Szólj hozzá