Az Arenal a jelentések szerint egyike azon angol kluboknak, akik figyelemmel követik a Lorient támadóját, Kevin Gameiro-t, akinek a szezon végén lejár a szerződése. A többi klub a Tottenham, a Newcastle és a Sunderland.


A 24 éves játékos 103 mérkőzésen 48 gólt szerzett a Lorient színeiben. Ezen gólok közül 20-at csak ebben a szezonban lőtt, amivel hozzásegítette csapatát az Európa Ligához a következő szezonra.

Gameiro belépett a szerződésének utolsó évébe idén, és úgy néz ki, mint aki arra rendeltetett, hogy egy nagyobb és jobb klubba szerződjön ezen a nyáron. A Lorient edzője ugyan olyan stílusban játszatja csapatát, mint a Barcelona, vagy az Arsenal, így Gameiro könnyen be tudna illeszkedni az Ágyúsok rendszerébe.

Wenger  jó kapcsolatot ápol Gourcuff-fal, hiszen már tárgyaltak Laurent Koscielny megvásárlásáról tavaly nyáron, az Ágyúsok pedig kölcsönbe küldték Gilles Sunu-t és Franci Coquelin-t, és Sunu lehet Gameiro pótlása a Lorient csapatánál a következő szezonban.

Mind Wenger és Nicklas Bendtner is bejelentette, hogy a hónap végén leülnek és megtárgyalják a támadó lehetőségeit, de lehet, hogy a dán játékos a nyáron távozik a klubtól ezzel helyet adva Gamerio-nak.

Bendtner ára 15 millió font körül van, ami könnyen elég lehet Wenger-nek ahhoz, hogy biztosítsa a pótlását.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (23)

13 éve
Törölt felhasználó
off: A City nyert a Spurs ellen, így ugyanannyi meccset játszva 2 ponttal vannak lemaradva tőlünk.
13 éve
Törölt felhasználó
Ha franciaország akk már inkább Hazaard szélre.Adhatna 1-2 technikai leckét Walcottnak.
13 éve
Törölt felhasználó
nekünk végre egy olyan játékos kell a 30 gólt rug egy szezonban ! Amíg nincs ilyen semmit nem nyerünk!
13 éve
Törölt felhasználó
Friss Felipe Melo-s hír van a skysports-on, híríróknak ajánlom :)
13 éve
Törölt felhasználó
Ez nem kivánság csak lehetőség volt. :)

Szólj hozzá