A nagy Blackburn védőről, Christopher Samba-ról az hír járta, hogy az Arsenal célja volt januárban. Wenger keresett egy új védőt Thomas Vermaelen sérülése után, de Samba végül aláírt egy új szerződést az Ewood Park-ban.

De tegnap a Rovers kapitánya elismerte, hogy közel volt ahhoz, hogy az Emirates-be költözzön, és ha az Ágyúsok egy újabb ajánlatot tennének érte a nyáron, akkor megfontolná azt.

"Mindenki tudja, hogy egy ambiciózus játékos vagyok."- mondta.

"Abban a korban vagyok, amikor szeretném kipróbálni magam máshol is. Egy karrier van csak az életben, és szégyen lenne, ha ebből nem hoznánk ki a legjobbat.

"Úgy gondolom, hogy az Arsenal nagyon közel járt hozzá januárban, hogy megszerezzen, de ez az élet. Folytatni kell."

"Ha ez megtörténik, akkor megtörténik, a labdarúgás már csak ilyen. Elköteleztem magam a Blackburn iránt, és minden tőlem telhetőt megteszek a csapatért."

Nyilvánvaló, hogy a tegnapi vereség a Stoke ellen, azt mutatta, hogy az Arsenal-nak szüksége van egy megbízható védőre. Talán ha Samba csatlakozott volna az Ágyúsokhoz, akkor most közelebb lennének a Manchester United-hez.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

13 éve
Törölt felhasználó
adimakker:
Klose és Bommel ingyen érkezne, HA érkezne hisz nyáron lejár a szerődésük csapatuknál
13 éve
Törölt felhasználó
Ne nevetessetek már ki ilyen Klose, Drogba VanBommel féle emberekkel...oké hogy kell tapasztalt játékos, na de ne 1-2 évre gondolkodjunk már, hamár kikell értük csengetni tizenmilliókat, akkor már egy fiatalabb, ámde rutinos 25-28 éves jó játékosokkal erősítsünk már avagy valóban nagy és neves tehetségekkel (nem a 0nevű, teljesen ismeretlenekről beszélek itt)!!
a tapasztaltabb játékosokról, gondolok itt Samba-Mertesacker,Cahill, Benzema, Hulk, Gervinho félékre,akik megértek, és sztárok, de nemfiatalok, viszont minőségiek...valamint gondolok a Hazard,M'Vila,Tioté,Sakho, félékre is, akik már most nagy tehetségek posztukon, és megérnek tizenmilliókat kifizetni értük!
13 éve
Törölt felhasználó
Hát nem tudom agyuboy92 mertesacker nem rossz játékos viszonylag fiatal magasságát kihasználja jó védő az biztos de nem tudom mennyire feküdne neki a pl...Drogba tényleg óriási lenne de sztem nem adja el cselszki meg szerintem akkor másik ligába menni bár kitudja fociba semmi sem lehetetlen:) de többi általad felsorolt focista...hát nem tudom upson ér anynit mint szkiláccsi Viera jó de már öreg bár őt szívesen látnám de bommel szerintem nem kéne cserepadra jó lenne de nem neki való ez az iram már túlságosan öreg a milanba se játszik sokat...Klose meg abszulut nem kell p is öreg meg a bayernbe se fér bele...azért szerintem az arsenal sokkal nagyobb klubb mint a bayern meg kitudja h beválna e...nekünk inkább fiatal tehetségek kellenek meg olyanok akik ismerik a pl-t de ez csak az én véleményem mert klose nemrosz csatár de nincs keresnivalója az Arsenalba cserepadra meg nem ül le
13 éve
Törölt felhasználó
hát sztem
Védőnek: Mertesakker+Samba/Cahill de Upson sem lenne rosz
Kp:Van Bommel+Viera(ha nem megy fabre)
csatár: Klose, de Drogbának örülnék naon :D
ja és Kapus NEM KELL!!!!!!!!!!!!!
BOCSI MINDENKITŐL a listáért de én még nem irtam :D

amugy samba jöhetne de MERTESAKHERT SOKKAL JOBBNAK TARTOM
ami Drogbát lleti nem hinném hogy ide jönne de ha igen akkor szerintem az évtized üzletét kötnénk meg :D mert Ismeri a pl-t tapasztalt és naon jok a befejezései!!!!!!!!!!!
13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem is jöhetne jó védő meg ismeri már a pl-t!!! Jó lenne az biztos csak attól félek h Wenger megint makacs lesz:S mert sokan leakarják igazolni őt és és Wenger egyszer tesz érte egy ajánlatot(ami szerintem nem lesz nagy) és a többi csapat meg túllicitálja simán azt akkor megint ott vagyunk ahol a part szakad amúgy még mellé cahil is jöhetne ő is jó védő már bizonyított a plbe:) szerintem szkiláccsinak nincs helye itt és traore se kell már ide meg sagna helyettesítésére kell még valaki ha Ő kiesik. Amúgy én örülnék annak ha a sidnei subotic richards hármasból jönne valaki:) ja és egy kapus is kéne:) NYÁRON A CÉL A VÉDELEM MEGERŐSÍTÉSE + jó csatár meg középpályás
GO GUNNERS
GO GUNNERS ;)

Szólj hozzá