Az Arsenal a hétvégén kikapott a Stoke City-től, és immár biztos, hogy idén sem nyerünk semmilyen kupát.

A gondokat most is a védelem közepén voltak, hisz a gólokban igen erőteljesen a védők is kivették a szerepüket.

A nyári átigazolás közelsége az újságok fantáziáját is felbőszítette, hisz az egyik sportújság ma azt közölte, hogy az Arsenal biztosan be fog próbálkozni Gary Cahill-ért.

Az előző hírekben olvashattuk, hogy Wenger kész eladni azokat a játékosokat, akik nem győzték meg, és az újságírók sejteni is vélik, hogy kire gondolhatott Wenger.

Mára már azt a hírt közölték, hogy Wenger a 15 milli font mellé, a tavaly nyáron érkezett Squillaci-t is oda adnák a Bolton Wanderers-nek, amit akárhonnan is nézünk, igen kecsegtető ajánlat.

Ez megfelelő hír lehet az Arsenalosoknak is, hiszen a védelem ezzel az igazolással megerősödne, és a Bolton sem járna rosszul, hisz nem kis összeg állna a házhoz, és még a védő számuk sem csökkenne.

Minden bizonnyal Squillaci is örülne a távozásnak, hisz a Boltonban rendszeres játéklehetőséget kapna, és talán egy-két Arsenal drukker is megkönnyebbülne.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (28)

13 éve
Törölt felhasználó
ericsson-nal teljes mértékben egyet értek...
13 éve
Törölt felhasználó
Nézd vissza az elmúlt 2 hónap eseményeit. Minden nap minimum 5 ember jött az ő kis kívánságlistájával. Olyan embereket mondtak, hogy kéne akiket nem is említettek velünk kapcsolatban. Én már ezeket a ctrl+c, ctrl+v dolgokon már csak nevetek :)
13 éve
ericsson Te mért vagy ilyen vész madár? Nem veszünk 5 sztárt, de egy Cahill és egy jó csatár simán beleférne. Talán még valaki a középpályára. Felkészítés nyáron a srácokat mentálisan, és kész is egy BAJNOK csapat. Legalábbis remélem. :)
13 éve
Törölt felhasználó
Ilyenkor kívánnám azt, hogy azért se vegyen senkit Wenger és essetek pofára :D Nagy sírások lesznek itt a nyáron. :) Komolyan mondom már csak nevetek rajtatok. Rosszabbak vagytok mint a sajtó legidiótább emberei.
13 éve
Törölt felhasználó
Van der Varrt? :D Csak nézd meg, hogy melyik klubban játszik :)
Egyébként Hulk tényleg az egyik legjobb megoldás lenne, de szerintem ha eligazol akkor egy nagyobb csapathoz menne aki általában bajnokesélyes, pl: Barca,Real,Manchester,Chelsea,Milan,
De az Arsenal-nál járna ő is és mi is a legjobban ;) ;-P

Szólj hozzá