Dél-németországi jelentések megerősítették, hogy a Bundesliga csapata, az FC Köln érdeklődik a jelenlegi Arsenal játékos, Rosicky iránt.


FC Köln csapatában szerepel ugyan Lukas Podolski, de úgy tűnik, a németek szeretnék még jobban megnövelni a minőségi játékosok számát a támadó sorban, így gyanítható, hogy ajánlatot tesznek majd a 30 éves cseh játékosért.

Rosicky nem túl sokszor volt kezdő a csapatban, a gyenge formájának köszönhetően –csereként játszott csak 14 alkalommal,- és sokan úgy érzik, ez lehet Rosicky utolsó szezonja az Emirates-ben, különösen azért, mert az Arsenal menedzsere Arsene Wenger nem nagyon szokott 30 évesnél idősebb játékost foglalkoztatni.


Amennyiben a Köln vezetősége úgy gondolja, hogy Rosicky-re szükségük van, akkor egy 5-8 millió font körüli összegért, már biztosan hajlandó elengedni Arsene wenger.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

13 éve
Törölt felhasználó
Eduardo effektus...
nagyon sajnálni fogom,de én is azt mondom,menjen,egyszerűen nem megy neki már,persze lehet egyszer visszatalál a helyes útra..
(talán éppen a Köln-ben)
13 éve
Törölt felhasználó
Nagyon fájó szívvel,de menjen el,jobb lenne neki is-pályafutása miatt
de nagy kedvencem volt már a Dortmundban is :)
13 éve
Törölt felhasználó
13 éve
Törölt felhasználó
Világklasszis játékos volt, lehet , egyszer visszatalál önmagához és akkor.....Szívás lesz az eladása :down: :down: :down:
13 éve
Törölt felhasználó
Sajnálom őt, az egyik kedvencem, de az a 18 hónapos sérülés megtört nála valamit. Biztos, hogy távozni fog, az idei szezonban bevethető állapotban volt, Wenger mégsem számolt vele, sőt meccsek óta még csereként se láthattuk. Kár érte.

Szólj hozzá