Arséne Wenger a Stoke City meccs előtti sajtótájékoztatón tudatta, hogy három játékos, Abou Diaby, Samir Nasri és Cesc Fabregas biztosan nem lesznek ott a vasánapi találkozón sérüléseik miatt.

A spanyol kapitány egy combsérülés miatt nem játszhatott már a múlt héti, Manchester United elleni rangadón sem, míg Samir Nasrit a meccs félidejében kellett lecserélni ínsérülés miatt.

Diaby állapota még mindig nem megfelelő, hogy ismét játszhasson, s Johan Djourou, valamint Gael Clichy játéka is kérdéses. Djourou is a vörös ördögök elleni meccsen sérült le, Clichy pedig a ínszalagjával bajlódik. Ugyanakkor mindkét védő átesik majd egy kései vizsgálaton, s csak eztán hoznak végleges döntést a csapat orvosai.

A sérülések függvényében így ismét megnyílhat a lehetőség Aaron Ramsey előtt. A fiatal walesi játékos nemrégiben fejezte be a rehabilitációját a tavaly februárban elszenvedett súlyos lábtörését követően, s a Manchester United ellen kapott esélyt góllal köszönte meg Arséne Wengernek. Apró érdekesség, hogy annak idején pont abban a Britannia stadionban járt pórul Ramsey, ahol a csapat vasárnap játszani fog.

Djourou sérülésével pedig egy régen látott arcot is viszontláthatunk az Arsenalban, méghozzá Thomas Vermaelen személyében. A 25 éves belga hét hónapot kényszerült kihagyni egy Achilles-sérülés következtében, ám Wenger tájékoztatása szerint már ő is bevethető állapotban van, s jó eséllyel benne lesz a keretben.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

13 éve
Törölt felhasználó
hagyjuk már,Cesc Fabregas egyszerűen PÓTOLHATATLAN, ha jó formában van, hagyjuk már az ilyen túlsztárolt Pastorét,meg a német(!!!!!!!!!)bajnokságban 1(!!!) jó évet "eltöltő" Sahint

Cesc>Xavi
13 éve
Törölt felhasználó
A holnapi meccs lesz ,amit az idei szezonban még meg tudok nézni ,ezért és a csapat miatt is szükség van a győzelemre.Szerintem jó , hogy Ramsey lehetőséget kap.Már csak azért is mert így megtudjuk nézni hogy Cesc nélkül mit alkottunk a pályán.Verma pályára lépése meg hatalmas élmény lehet majd.
Go GUNNERS!!
13 éve
Törölt felhasználó
azért egy jó Fabregas bármeik csapatba befér. Személyes véleményem de sztem már sokkal jobban lát a pályán mint Xavi... itt az a kérdés, hogy hajlandó-e még egy szezont küzdeni, és kipihenten végigtolni( amien volt a 2008-2009-es) ahol lőtte a bombagólokat, adta az aszisztokat... ha viszont motiválatlanul játszik, tudása 30-40%át adja, akkor Ramsey,Wilshere v akárki veszi át a helyét, le fogják körözni, mert ők biztos, hogy 110%-ot adnak bele a játékba! Félreértés ne essék, SENKI nem tud olyan labdákat adni mint Fabregas(talán Arshavin v Nasritól láttam néhány meccsen), de Wilshere és Ramsey még távol állnak tőle... Bolton elleni meccsen Fabregas nemkevesebb, mint 6-7 (!!) ívelt ziccer labdát adott vanPersienek aki eltutyi-mutyizta őket, de azok a labdák...áhhhh:D én is azon a véleményen vagyok, hogy nem veszi meg a bőrszalonna, főleg az új elnök mondta még, hogy nincs annyi pénzük Cesc-re... majd ha eljön az ideje. Jövő évben télleg kéne nyerni vmit, már csak a klub alapítás évfordulója alkalmából, aztán ha nagyon akar mehet...
13 éve
fullmetal91: egyetértek azzal hogy senki se az isten.....sztem tudná pótolni Pastore,Sahin is....Pastore meg szinte már olyan mint egy csatár és Cesc helyén jó lenne....ez meg csak hülyeség róla hogy 70 milliót ér.....sztem egy 25-30 millió fontból lazán elengedné a Palermo....amilyen sz.arok most.....am így visszatérve Cesc mehet......nem akarom minden nyáron majd ezt hallgatni....lehet hogy jó volt dehát már közel se teszi oda magát...a Barca ellen is visszahúzta a lábát mikor Iniesta megindult....meg ugy az a bizonyos sarkazás ami nem egy csk-hoz méltó ilyen helyzetben....sztem találnánk helyette irányítót...és akk átvehetné a csk karszalagot Verma vagy RVP.....ők igazi vezérek...
13 éve
Törölt felhasználó
eriCesc: Lassan már 2 éve ez folyik a csapból! De nem egyértelmű? Most majd azt írod, hogy nem kéne mindent elhinni amit látok, mert ezek csak pletykák meg bla bla bla.... Meg nem is értem miért hiszi azt mindenki, hogy pótolhatatlan lenne. Úgy hiszem, hogy nincs olyan játékos aki isten lenne. Inkább játszana 1 angol a helyén akiről nem jelennének meg hetente ilyen hírek, hogy elmenne. 🤢

Szólj hozzá