Nuri Sahin, a Borussia Dortmund középpályása, a legtöbb európai csapat által keresett játékos, többek között az Arsenal is érdeklődik iránta, ha Cesc Fabregas elhagyja az Ágyúsokat a nyáron. Sahin, Németországban született török származású ​​futballista, aki 2005 óta erősíti a Dortmund felnőtt csapatát.

Mi teszi Sahin nagyon különlegessé, az hogy a játékstílusa nagyon hasonló Fabregas-éhoz. Hihetetlenül képzett játékos, jól lát a pályán, és kiváló technikája van. A 22 éves játékos 30 mérkőzésen játszott, amin 6 gólt és 8 gólpasszt adott ebben a szezonban.

Ez a teljesítménye emelte őt a „rivaldafénybe”, amit a Manchester United, a Real Madrid, a Barcelona, és Bayern München is észrevett. Az értéke meglehetősen alacsony a tehetségéhez képest, és ezért még több figyelmet kap a játékos piacon. Nem lenne meglepetés, ha az Arsenal is versenybe szállna érte, hisz azon a poszton játszik, ahol Fabregas is. Az lenne csak egy nagy lépés az Arsenal-nak, ha Wenger-nek  sikerülne leigazolnia Nuri Sahin-t az észak –londoni klubba ezen a nyáron.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

13 éve
Törölt felhasználó
gyereket a sahin ügynek vége mert a héten dönt róla hogy a real ba igazol vagy sem
13 éve
Törölt felhasználó
gyereket a sahin ügynek vége mert a héten dönt róla hogy a real ba igazol vagy sem
13 éve
Törölt felhasználó
adimakker! igen alu-t kihagytam,szal a távozok: alu :2 milla,denilson 8 milla,bendtner 15 milla,squillacci 5 milla ,szal ez egy jó 30,és veszünk egy csatárt 20 körüliért illetve egy laci potlot 10-ért,és esetleg egy kp-t
13 éve
Törölt felhasználó
Woolwich1885

Egyetértek veled, bár én Velat nemadnám el, de Squillacit már annal inkabb, Almunia szintén,na meg persze Bendőt és Denilsont azonnali hatályjal! továbbá a 4játékos eladásában egy 20-25 millát látok...
1belső védő, 1vkp,és 1csatár kell, kapusposzton pedig megoldja Szczesny!
13 éve
Törölt felhasználó
sztem ez a csapat jövőre megnyeri a PL-t,de azért ,hogy ez biztosabb legyen vennék egy tehetséges,jó védőt squillacci helyére illetve egy minőségi csatár 20-30 millio körüli árral,illetve Denilson helyére vennék egy kp-t Wenger tuti találna vki jot a helyére,és eladnám Vela-t,Bendtner-t,Denilson-t ez kb.-10 milla,ami semmiség...és akkor lenne ez a csapat:
Szczesny-Sagna-DJ/Koszi-Vermaelen-Clichy-Song-Wilshere-Fabregas-Walcott-RvP-Nasri

Subs:Arshavin,minőségi csatár,aki beállna RvP elé formácio váltásban,Chamakh,Diaby,Koszi/DJ,de sztem inkább DJ legyen kezdő ,bár ha sérulés van,meg rotálásnál igyis sok játéklehetoséget kaphatna Koszi,Eboué,Gibbs,Fabianski,Ramsey (sztem sok cserét irtam,de vszeg lesz sérültünk szal,akkor az kiesik...bár nagyon orulnék ha nem lenne....)
Go Gunners,jövőre tleg lesz TRÓFEA!

Szólj hozzá