Ezt az évet, mostmár kimondhatjuk, elbuktuk. Sőt, márcsak a 2. hely sincs meg, és ha ma nem nyerünk, remeghetünk a harmadik pozícióért. Ha ma sikerült kiosztani egy pofont a Vörös ördögöknek, talán összekaphatjuk magunkat, legalább annyira, hogy a maradék annyira nem nehét meccseket lehúzzuk. Már pedig, nekünk, szurkolóknak ez eléggé jól esne, minekutánn hosszú ideje nem örülhetünk nagyon győzelemnek, vagy ha igen, egymás után kettőnek nem. Év elején abban a hitben voltunk, hogy legalább egy kupával végezhetjük az idényt...idézőjelben meg is van, örvendhetünk egy pompás Emirates kupának...azonban ott volt a Liga kupa, melyben a Birmingham ellen nem sikerült győzni a döntőben, ott volt a Bajnokok Ligája, ahol ismét a Barcelona búcsúztatott minket, ott volt az FA. kupa ahol a mai ellenfél, a Manchester United ütött ki minket. És íme jelenlegi és utolsó futamunk, a Premier Liga, ahol örülhetünk, ha sikerül elérni egy második helyezést. Egy valamit azonban kiemelnék, a bírói hadviselést. Valljuk be, ha csak néhány hibát nem követnek, nem is kell sok, csak néhány, most akármilyen rosszul játszunk, versenyben lehetnék az első pozícióért a hajrában. Ha ugyanúgy játszottunk volna egész évben, és csak egy-két baki nem kerül terítékre, nem itt lennénk. Tény, hogy rosszul játszottunk, de még így is meglehetett volna. Sebaj, majd jövőre!

 

Sérültekkel elvileg jól állunk, azonban állhatnánl kicsit jobban is. Abou Diaby még mindis sérült, valószínűleg a jövő héten már hadba fogható, azonban ma nem kerül bevetésre, valamint sérült még mindig Lukasz Fabianksi, bár ő valószínűleg valóban nem játszik már idén. És itt van még Thomas Vermaelen neve is, aki visszatért sérüléséből, sőt, mi több, játszhatott a Manchester United utánpótlás csapata ellen, és még nem is teljesített rosszul karján a csapatkapitányi karszalaggal. Egész évben erre vártunk, és lehet, sőt szinte biztos, hogy ezen is elcsúszott akár egy trófea is. De ez már a múlt zenéje.

 

Hosszú-hosszú idő után végre eljött ez a perc is, kedves kis vörös barátom! Igen, Aaron Ramsey góljával győzött az Arsenal, annak ellenére, hogy Nasri félidőben lekényszerült a pályáról, valamint Fabregas részt sem vett a küzdelemben. Ezzel a győzelemmel 3 pont a különbség a Chelsea-vel szemben, valamint 6 pontra van tőlünk a Manchester United. Egyet bukik a Chelsea, egyet nyer az Arsenal és elvielg megvan a második hely. Valamint egy elmaradt mérkőzés.

 

Hivatalos kezdő:

Szczesny, Sagna, Koscielny, Djourou, Clichy, Song, Wilshere, Ramsey, Walcott, Nasri, Van Persie (C)

Pad:

Lehmann, Squillaci, Bendtner, Eboué, Arshavin, Chamakh, Bendtner

 

Játékvezető:

Chris Foy

 

Kérünk mindenkit a kultúrált eszmecserére! 

 

Mindenkinek jó szurkolást kívánunk!

 

FRISS! FABREGAS NEM KEZD A MAI MECCSEN, MIVEL ÖSSZESZEDETT EGY SÉRÜLÉST A TRAININGEN! 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (159)

13 éve
Törölt felhasználó
ya vágom melyik .Igaz egyik jobb mint a másik ezek szerint :D
13 éve
Törölt felhasználó
Azt nem szoktam olvasni...amire én gondoltam az nemzetivel kezdődik... :D
13 éve
Törölt felhasználó
Ya ratyihíradó .kamu :D :D
13 éve
Törölt felhasználó
Hát én sem tudom...de nem akarom az oldal nevét megemlíteni, mert néha szánalom amiket írnak, (ami spanyolban a Marca, vagy olaszban a LaGazetta, az magyarban az ...) de gondolom rájöttél melyik az... 🧀
13 éve
Törölt felhasználó
Tomek.Mi ez a 4 tizi balgaság? :D :D

Szólj hozzá