Igaz csak a tartalékok között csütörtök este.

A belga játékos nem szerepelt az Ágyúsok keretében szeptember óta, mert egy Achilles-ínsérülést szedett össze, és Arsene Wenger márciusban kijelentette, hogy ebben a szezonban már nem is fog játszani.


De a védő bekerült az utánpótlás csapatba az Old Trafford-ra, miután visszatért a teljes edzést végzők közé két héttel ezelőtt.

Vermaelen hiányában, ebben a szezonban, a nyári igazolások Laurent Koscielny és Sebastien Squillaci próbálta helyettesíteni a belgát.

Vermaelen visszatérése talán túl késő már az Arsenal számára, hisz két hónap alatt elbukták a Liga Kupát, az FA-kupát és a Bajnokok Ligáját is, és 9 ponttal vannak lemaradva az éllovas Manchester United-től a bajnokságban.

Vermaelen nem valószínű, hogy szembe néz Sir Alex Ferguson csapatával a Premier League vasárnapi mérkőzésén, de ha minden terv szerint halad, akkor még ebben a szezonban visszatérhet a kezdőcsapatba.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (25)

13 éve
Törölt felhasználó
Arsenal Woven sötét kék jacket eladó
Ár:10e Ft M-es!
Vadonatúj,16 volt ajándékba kaptam,sürgősen eladó! A címke is benne van! akit érdekel az írjon:
http://goalshopper.com/images/ArsWWUpJktNvy1011b.gif
13 éve
Törölt felhasználó
A mezekről még semmi hivatalos, nálunk a legkésőbb mutatják be. Minden évben van pár ilyen kamukép, aztán mindig más az eredeti.
13 éve
Törölt felhasználó
a hazai az télleg szép:D
13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem a hazai mez biztosnak tekinthető, a klub alapításának 125. évfordulója alkalmából! (Egy ilyet be kell szerezni, nekem tetszik, egyszerű, letisztult, szép a címer)

http://www.asiaplate.com/photo/arsenal2012.jpg

http://www.epltalk.com/wp-content/uploads/2011/04/arsenal-crest.jpg
13 éve
Törölt felhasználó
Nekem tettszene ez a mez! :red: Kell a változatosság néha! Nekem bejön! Amúgy megvannak már hivatalosan is a mezek? Vagy ezek csak a lehetséges opciók?

Szólj hozzá