Az Arsenal menedzsere Arsene Wenger elismerte, az Ágyúsoknak erősödnie kell a a következő szezonra.

Az Arsenal TV-nek adott interjújában beszélt a kiábrándító Bolton vereségről, a francia kifejtette, hogy bosszantó, hogy elveszítették a 16 mérkőzésük óta tartó veretlenséget, illetve kifejtette, hogy az a probléma, hogy a védők nem támadjak meg a labdás játékost, és nincs senki, aki irányítana a büntető területen belül.

Megkérdezték, hogy az Ágyúsok még bízhatnak-e a bajnoki címben. Wenger bevallotta, hogy nagyon valószínűtlen, hogy az Arsenal lesz bajnok, de hozzátette, hogy a játékosok azonban küzdeni fognak a végsőkig.

A következő szezonra, az Arsenal főnöke tervezi az erősítést, és ha megvan a megfelelő lépés, akkor ezt megteszik a nyári átigazolási szezonban.

Vasárnap, Wenger azt nyilatkozta:

 

"Csalódottak vagyunk, mert véget ért a 16 mérkőzéses veretlenségi sorozatunk, és úgy gondolom, hogy túl sokat hibázunk a szögleteknél.

Nehéz megérteni, hogy két perccel a vége előtt kaptuk a gólt, ez nagyon frusztráló, mert két szögletből kaptuk mindkét gólt, és ha egy olyan meccsen kapunk így gólt, ahol nagy a tét, akkor ez már túl sok.

A szögletek a mi, "Achilles-sarkunk" ebben a szezonban, mert nem mozdul senki a labdára, senki nem irányít, és ez bosszantó, mert küzdöttünk. A csapatnak kiváló volt a hozzáállása, de, a kis hibáink miatt pontokat hullajtottunk, és ezek a kis hibák nagyon sokba kerültek a csapatnak.

Meg volt az esélye annak, hogy öljük a játékot, és gólt lőjünk, de nem tettük. A bajnokság arról szól, hogy ha van esély, akkor éljünk vele, az otthontól távol is, de nem ezt tettük.

Nagyon valószínű, hogy most már nem lesz meg a bajnoki cím, reálisnak kell maradnunk, és úgy kell befejezni a szezont, amilyen jól csak tudjuk.

A keret minőségileg jó, az biztos. Meg kell erősíteni a csapatot ahol szükséges, és a meg kell hozni a helyes döntést. Állandóan ezen gondolkodom, hogy meg kell erősíteni a csapatot, minden nap, ne higgyék, hogy nincs a fejemben, mindig benne van.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (31)

13 éve
Törölt felhasználó
Ez az egész szezonra annyira jellemző volt h utolsó percekben kapunk gólt, meg hogy 2-3 sőt 4 gólos előnyről nem tudunk nyerni!!!!Tiszta vicc ez a csapat ha az eredmény megtartásáról van szó!!!Ezért kellenek végre igazi "nyerő" emberek akik tudják mi az h győzni és kupákat nyerni!!!!Én még adnék egy évet Wengernek h a nagy tőkével meg a új játékosokkal(már ha lesznek) mit tud elérni azt ha megint szarakodik simán kiadnám az útját!!!!
13 éve
Törölt felhasználó
Jó meglátások, de azért várjunk még ezzel.
13 éve
Törölt felhasználó
tőlem jobban senki nem örülne Hulk-nak:D
13 éve
Törölt felhasználó
Eddig tartott a Neuer-csoda :( :(

Sajna be fogja húzni innen a United, német csapat ide vagy oda. Sajnos az idei év tapasztalata beszél belőlem :(
13 éve
Törölt felhasználó
Arshapatya, én kvára örülnék Hulknak:D

Én mindig bízom abban, akit Wenger vesz, mert nagyon jól igazol, általában az érkezők látszámával vagyok elégedetlen:D

Szólj hozzá