Az Ágyúsokra végzetes csapást mért a Cahill-el felálló Bolton vasárnap délután, és Parlour ragaszkodik ahhoz, hogy Arsene Wenger költsön a nyáron.

Azt mondta a brazil Sports Breakfast-nak:

 

 

 

Ez a nyár fontos lesz. Úgy gondolom, hogy fog vásárolni három játékost és egy párat pedig elad – ezek a játékosok közé tartozik Denilson és Bendtner.


Megvenném Cahill-t azonnal, és megpróbálnám őt olyanná tenni, mint Tony Adams volt. Ha az Arsenal-nál lenne még Tony Adams hátul, akkor most bajnokságot nyertek volna - nem fér kétség hozzá.

Idén már nagyon közel voltak a bajnoki címhez, de szükség van a két olyan játékosra, akik képesek védekezni, ezzel elkerülve a gólokat. Mindannyian tudjuk, hogy a támadók nagyon jók, és képesek gólt lőni.

A legnagyobb rajongója vagyok Wenger-nek, így nem értek egyet azzal, hogy el kéne küldeni őt a csapat éléről. De most szükség van egy pár nagy igazolásra a nyáron. Ha megteszi ezt a lépést, és kulcsjátékosokat igazol, akkor az Arsenal jövőre esélyesként indulhat a bajnokságban."

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (41)

13 éve
Törölt felhasználó
ha 5.-ek leszünk,akkor úgy leszünk ötödikek,hogyha a játékvezetők nem ellenünk fújnak,talán bajnokok is lennénk...
13 éve
Törölt felhasználó
Az utolsó 3 meccset hozni kell és akkor nem előz meg minket a city.De így elrontani a szezont ....
13 éve
Törölt felhasználó
Semmibaj nincs azzal, ha leírod a listádat, én csak annyit mondtam, hogy te már leírtad 20-szor, de mind1, Arsenal drukkerrel nem veszekszem:D
13 éve
Törölt felhasználó
Aron21:
Nem sértödök meg, ha unalmas akkor ne olvasd, avagy hagyd figyelmen kívül :) köszöntem.
kívánságlista mindenkinek van, valaki leírja, valaki pedig nem...Neked is van és még nem is tudom, hogy kik azok...más is leírta már többször, ők nincsenek megszólva...értem....oké,oké.
13 éve
Törölt felhasználó
,off'-al lehet mást is írni, nem kell, hogy a témához kötődjön :)

Szólj hozzá