Ma 20:45-kor kezdetét veszi Anglia egyik, ha nem a legnagyobb rangadója, melyben az Arsenal és a Tottenham méri össze erejét! A White Hart Lane-re utazik a csapat, ahol a Liga-kupában tavaly 1-4-re akasztották ki az eredményjelzőt Wenger fiai. 

A Manchester United botlott, úgy ahogy mi is. Amennyiben ma NYERÜNK, 4 pont lesz a különbség, valamint még egy elmaradt mérkőzés, melyet ha szintén megnyerünk, 1, azaz egy pont a különbség.És a kegyelemdöfésnek ott lehet a döntőnek kikiáltott Manchesteri meccs egy fordulóval a vége előtt.Persze ez csak elmélet, és oriási a tét...ha ma nem sikerül, lehet, tényleg vége. Eddig is ezt mondtam, de most, hogy bukott a United, felcsillant a remény, és ha ez nem elég Fabregas-éknak, akkor SEMMI! Itt ma egyszerűen győzni kell, nincs mese.

Sérülések terén jól állunk. Visszatért Song és Sagna a kezdőcsapatba, Wilshere a padra került, helyén ma Diaby fog vitézkedni. Értelemszerűen Eboué is a padra készerült a francia visszatérte miatt.

Aki bújt, aki nem. 2 góllal mentünk, a Hotspur egyenlített. Kétszer. Azt nem értem, miért. Mindenünk megvolt.

Helyzetek tömkelege nem volt elég az áldáshoz.

5. percben Fabregas vette át a félpályánál, parádésan indította Walcottot, aki a kíméletlen helyzetet kegyetlenül vágta be. Ezzel 0-1.

Nem tartott azonban sokáig az öröm, kerek 82 másodpercig álltunk vezetésre. Van der Vaart kapott labdát Corluka-tól, majd erősen a rövidbe vágta. 1-1

Erre is jött válasz, 5 perc elmúlásával Nasri tolódott befele, Diaby-val játszott, majd kihasználva a helyzetet 17 méterről vágta telibe Gomes kapuját.

Jött a harmadik pofon is, Walcott kanalazta a majdnem kicsúszott labdát az ötöshöz, erre Van Persie érkezett, fejjel célozta meg a kaput, Gomes bravúrral védett, ám a kipattanót bebikázta. És ezennel 1-3, gondoltuk mi, akár meg is nyerhetjük. 

A 44. percben tisztáztunk a kapu elől, Huddlestone vállalta el kapásból, a labda kisebb ívet hagyva vágódott a hálóba. 

És eztán, jópár perc elteltével jött az ominózus 70. perc. Lennont indult, a 16-oson belűl Szczesny elkaszálta, sajnos egyértelmű büntető. Van Der Vaart a bal alsóba vágta. És ezennel kialakult a 3-3-as végeredmény.

 

Hivatalos kezdő:

Szczesny, Sagna, Djourou, Koscielny, Clichy, Song, Diaby, Fabregas(C), Walcott, Nasri, Van Persie

Pad:

Lehmann, Eboué, Arshavin, Gibbs, Ramsey, Bendtner, Wilshere

Játékvezető:

M. Atkinson

 

Kérünk mindenki a kultúrált eszmecserére!

 

Mindenkinek jó szurkolást kívánunk!

 

Hölgyeim és uraim, ezennel jelentem, hogy a Chelsea megelőzte az Arsenalt a tabellán, miután legyőzte a Birmingham City-t.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (420)

13 éve
Törölt felhasználó
na ez a baj itt,hogy az ilyen Denilsonok-nak szavaznánk még egy évet,Isten ments:D
13 éve
Törölt felhasználó
Köszönöm Clichy,ha egyetértesz,jó tudni ha valaki egyet ért az emberrel legalábbis nekem jól esik,mert én se most találom ki ezeket a dolgokat,sőt az egyik legjobb barátommal aki united drukker,mindig megbeszéljük a két csapat körüli dolgokat,ő is nagyon jól látja az arsenalnal lévő dolgokat,miattam az arsenal a második kedvenc pl csapata,és ő i megmondja,hogy mi vagyunk akik a legjobban megérdemelnék a győzelmet!Hát igen!!!!
Én lennék a legboldogabb ha Wenger maradna,én nem azt mondtam,hogy pakoljon azonnal,de picit neki is bekéne látnia,hogy pár dolgot másképp kéne csinálnia és talán lehetnének picivel jobb eredményeink,most nem azt mondom erre egyből,hogy uhh vegye meg ezt meg azt,de valljuk be ha ilyen közép árú Verminator minőségű igazolásai lennének,azt mondom be lehetett volna építeni előző nyáron ebbe a csapatba mondjuk egy védekező közép pályást.Na jó ebbe nem akarok bele menni, a lényeg,hogy én boldogan leszek drukker,csak következő szezonban, valahogy ki kéne javítani ezeket a hibákat,hogy vezetünk kapunk egy 11-est Diaby vagy valamelyik nagy okos kiállíttatja magát összeomlik a csapat 15 perccel a vége előtt,szóval én azt mondom hogy mindenre van okos és jó megoldás!
Csak legyen valami jövőre,és ne legyen indigó szezon!Ennyit szeretnék kívánni:D!
13 éve
fabre: olyan adottságai vannak ami nem sok játékosnak van...egy világsztár lehetne 1-2 éven belül ha normálisan viselkedne... de sztem ígyis nagyonjó játékos...nemtudom sokan miért akarják hogy elmenjen...Denilson se rossz sztem lehetne még várni vele mert mégis csak 22 éves és a tavalyi formája azért nem votl gyenge....mekkora bombagólokat rúgott?? sztem még lehetne neki szavazni 1évet... :)
13 éve
Törölt felhasználó
diaby egy nagyon jó játékos lehetne, ha lenne esze és nem csúszna rá mindenkire elég durván mer ha odalépeget nem baj, vagyis csinálhatja amíg nem állítják ki : )
13 éve
Törölt felhasználó
Diaby megsérült, és kihagyja a MU elleni derbit, ami számomra rossz hír, mert mostanában újból elkezdett jól játszani, de Wilshere jól fogja pótolni remélhetőleg, bár lehet, hogy AW alapból sem számolt volna vele.

Szólj hozzá