Arséne Wenger csütörtökön találkozott először az új többségi tulajdonossal, Stan Kroenke-val. A francia szakvezető elmondta az amerikai milliárdosnak, hogy az Arsenal még mindig megnyerheti a Premier League-et és kifejtette, hogy az ő kötelessége az, hogy sikereket hozzon az 'ágyúsok' háza tájára.

 Kroenke, aki számos tengerentúli sportklubot-céget irányít, most 62.89%-ra növelte részvényeit az Arsenalban. Wenger szerint ennek eredménye az lehet majd, hogy az észak-londoni csapat állandóan a bajnokság élcsapata lesz.

 "Tudok az ajánlatról, de többet nem tudok hozzáfűzni, sok szabálytól függ, amiket nem ismerek. Úgy gondolom, az a kötelességem, hogy sikereket érjek el a csapat számára, állandóan ott legyünk az élmezőnyben és jól működjön a klub. Mint mindenkinek a klubon belül, nekem is az a fontos, amiért felelős vagyok. Az én dolgom, hogy biztosítsak egy sikeres menetelést a bajnokság végéig. Van még keresnivalónk..." - nyilatkozta Wenger.

 Az Arsenal kemény hónapokon van túl, elvesztették a Liga-kupa döntőjét, kiestek a BL-ből, de egy Liverpool elleni győzelemmel 4 pontra csökkenthetnék a különbséget a MU-val szemben.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

13 éve
Törölt felhasználó
Idén csak egy hajszál választotta el a csapatot ,hogy végre nyerjünk valamit.Nyáron költeni kell ,adni- venni.És a legfontosabb ,hogy mentálisan rendben legyenek a srácok! Jó lenne ha a következő szezonban már az a kis hajszál sem lenne!

GO GUNNERS!!!!
13 éve
Törölt felhasználó
Mr. Wenger! Ideje lenne már nem csak a tulajdonosok érdekeit nézni,hanem gondolni a szurkolókra is(pláne azokra akik súlyos pénzeket fizetnek,hogy ott legyenek a hazai meccseken,vagy idegenben)! A szurkolók pedig (már) nem érik be a 2.-3.-4. hellyel!
Szokták mondani,hogy a 2. helyezett az első vesztes,és egy ilyen nagy múltú klubnál ez abszolút megállja a helyét.
13 éve
Törölt felhasználó
OFF: ma van a meccs v holnap?

OFF:Manchester City's Patrick Vieira says former club Arsenal need to find some killer instinct to go with all their skill. "I'm an Arsenal supporter - I love watching them but there's nothing in the end," igaza van,de én nem bánnám ha ő jönne segiteni h minden meccsen nyerjunk :P :P 🧀

Szólj hozzá