Az Arsenal mély fájdalommal tudatta, hogy a klub korábbi igazgatója, Danny Fiszman hosszas betegség után, 66 éves korában elhunyt.

A rendkívül sikeres üzletember 1992-ben csatlakozott az igazgatói testülethez, amely titulust végig élvezettel töltött be, megbecsült kulcsemberévé válván a klubnak.

Az Arsenal igaz szeretetéről híres Fiszman nagy megbecsülésnek örvendett a szurkolók körében is, karaktere vezető figurája volt a csapatnak, Fiszman ezenkívül óriási szerepet játszott a gárda új stadionba való költözésében is.

 

Danny Fiszman egy jó látnok igazgató volt, egy úriember és nem utolsósorban: egy igaz Arsenal rajongó. Mindannyian megrendülten értesültünk a szomorú hírről. A hangja, a bölcessége, a jelenléte elengedhetetlenül fontos volt a klub számára, s mindezeket nagyon fogjuk hiányolni. 

 

Az Arsenal Futball Klub örökké hálás lesz Dannynak felbecsülhetetlen éleslátásáért, valamint az új stadionba való költözés megvalósításáért. Gondolataink most Danny feleségével, Sallyval; családjával és barátaival vannak. Egy szerető férjet, apát, nagyapát és barátot veszítettünk el.

- írta az Arsenal elnöke, Peter Hill-Wood a közleményben.

 

Danny Fiszman, nyugodjék békében!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

13 éve
Törölt felhasználó
nah ennek a nap nak is ugyan olyan gyásznap nak kell lennie mint március 31-nek
R.I.P Danny :(
Valaki végleg elmehet,
Őrizd meg emlékét, és el ne feledd,
Így majd veled lesz mindig,
Lelke szabadon száll,
Vár a túlsó parton,
Hol nincsen határ.
13 éve
Törölt felhasználó
Nyugodjon bekeben :down:
13 éve
Törölt felhasználó
Respect and Memory!!!
13 éve
Törölt felhasználó
jó utat !
13 éve
Törölt felhasználó
R.I.P. DF :down:

Szólj hozzá