Benik Afobe
Huddersfield 1-1 Peterborough

Az angol csatár 90 percet játszott. A 'terrierek' az utolsó pillanatokban mentettek pontot.

Henri Lansbury
Swansea 3-0 Norwich

Végig a pályán volt a Swansea ellen, akik nemes egyszerűséggel kiütötték a 'kanárikat'.

Francis Coquelin & Gilles Sunu
Lorient 1-1 Sochaux

Sunu az utolsó fél órára állt be csereként, míg csapattársa pályára sem lépett.

Ryo Miyaichi
Utrecht 0-4 Feyenoord

Miyiaichi 90 percet játszott, valamint két gólpasszt is kiosztott csapattársainak. A mérkőzést fölényesen nyerték meg.

Armand Traoré
Juventus 3-2 Genoa

A francia hátvéd ezúttal 90 minutumot kapott. A Juve harmadik győzelmét szerezte meg zsinórban.

Pedro Botelho
Cartagena 1-3 Recreativo Huelva

A fiatal bekk kezdett, de 3 perc alatt két sárgát is sikerült begyűjtenie, így kiállították.

Carlos Vela
Sunderland 2-3 West Brom

Ezúttal sem lépett pályára, de együttese nyerni tudott.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

13 éve
Törölt felhasználó
Miyaichi már nagyon népszerűnek számít Hollandiában, hihetetlen, hogy mennyire bejátszotta magát január óta. Szerintem is jó lenne, ha esetleg Angliában játszana a következő szezonban, nehogy úgy járjon, mint pl. Vela, aki már belerázódott a spanyol ligába, de a Premier Leagueben nincs meg nála az áttörés. A Serie A pedig nagyon messze áll stílusban, iramban a PL-től.
13 éve
Törölt felhasználó
szerintem is Lansbury Frimpon beépítése lenne a legfontosabb jövőre, és Ryonak pedig kell még egy szezon kölcsönben, d eén is azt támogatom, hogy vmi PL csapatba kéne játszania, ahol szem előtt van.
13 éve
Törölt felhasználó
na ja , de szerintem ryo-t jövőre egy pl csapatnak kell(ene) kölcsön adni, de olyannak ahol játszik is. pl egy blackburn, newcastle vagy egy west ham(ha bent marad).
13 éve
Törölt felhasználó
Ryo-val kapcsolatban olyan hírek jelentek meg,hogy jövőre a Napoli szívesen kölcsönvenné,bár kérdéses,hogy ott mennyi lehetőséget kapna! A Serie A egyértelműen előrelépés lenne neki a holland liga után,plusz a nápolyi klub valószínűleg BL résztvevő is lesz.
13 éve
Törölt felhasználó
A következő szezonban Frimpongot és Lansburyt mindenféle képen beépíteném a csapatba. Lansbury már-már kirobbanthatatlan a kezdőből és Frimpong engem meggyőzött az Emirates kupán, hisz Patot könnyű szerrel hárította.

Ryot meg még 1 szezonra kölcsönadnám. Azt hiszem Arshavin és Nasri posztján játszik a srác, de az előszezonban megnézném a felkészülés ideje alatt, de még egy szezonra kölcsön kéne adni.

Velát,Coquelint, Sunut és JET már semmiféle képen nem kapnak az Arsenalban szerepet, így ha jó ajánlat érkezik akkor el kell adni őket.


+1, A brazil srácunkkal mi a fészkes fene van ? Ha csak edzésekre jár be a Levantéhez akkor jobban járunk, ha visszahívjuk. Egyrészt mert fejlettebb az edzőközpontunk, másrészt meg vannak tartalékok is nálunk. Nem értem sem a Levantét és sem Wengert, hogy miért hagyja ott ha nem játszik ?

Szólj hozzá