Ebben a pillanatban az Arsenal a második helyen áll, 10! ponttal lemaradva az éllovas Manchester Unitedtől. Felmerül a kérdés, ráadásukl jogosan, teremhet-e babér idén az Ágyúsok számára. Avagy marad ismét az előkelő második esetleg harmadik hely. 6 év után nem elég! Itt most valóban a lét a tét. Amennyiben ma ismételten nem sikerült győzelmet érő előnyhöz jutni a Blackpoollal szemben, kimondhatjuk, hogy vége. Az még talán jelenthet reményt, hogy 1 meccsel kevesebbet játszott Wenger legénysége, az + három pontot jelenthet a végelszámolásnál. Azonban azt is meg kell nyerni.

Nem lebecsülendő tény, hogy ma ismét Almunia fog védeni...úgy gondolom, számoljunk azonnal 1 góllal az ellenfél számára.

Ma hiányozni fog a keretből Sagna, Djourou, Song, Walcott, Ramsey, Vermaelen, Denilson,Szczesny, és Fabianski. Ezzel szemben bevethető állapotban van Fabregas, sőt, elvileg kezdhet is a mai mérkőzésen. 

Nehézkés, ám elvárt győzelmet aratott az Arsenal. 4 gól született, 1-3-as eloszlásban. A gólokat Diaby (gólpassz RvP), Eboué (gólpassz JW) és Van Persie (gólpassz TW) szerezték. A másik oldalon Taylor-Fletcher talált a hálóba.

Hivatalos kezdő:

Lehmann, Eboué, Koscielny, Squillaci, Clichy, Diaby, Wilshere, Fabregas (C), Arshavin, Van Persie, Nasri

Pad:

Bendtner, Chamakh, Miquel, Gibbs, Rosicky, Almunia ,Walcott

Játékvezető:

Lee Mason

 

Kérünk mindenkit a kultúrált eszmecserére!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (250)

13 éve
Törölt felhasználó
Grat a srácoknak, de a védelem közepe kész káosz! Koszos meg Laci...ááá vicc az a kettős együtt! A meccs előtt rejtélyes módon megsérült alumínium...nem lehet az, hogy Wenger-nek is tele van már a töke a bakijaival???
13 éve
Törölt felhasználó
Gratulálok a srácoknak! végre tudtak nyerni ;)
13 éve
Törölt felhasználó
Jövőhét vasárnap én is az Emiratesbe látogatok, szóval némi anyaggal hozzájárulhatok az oldal tartalmához.
13 éve
Törölt felhasználó
Jaja, ez jó ötlet, fényképezőt biztos, hogy viszek, élménybeszámolót meg megpróbálok összedobni:)
13 éve
Törölt felhasználó
lesreállitás stat nem ezt eredményez. Sztem inkább a sérültek miatt,talán

Szólj hozzá