A 29 éves csatárnak a nyáron lejár a szerződése, és Arsene Wenger Arsenal-ja, a Seria A óriása, a Juventus, és a török Fenerbache érdeklődik a svéd támadó iránt.

Elmander szeretne klubot váltani, és bár Coyle meg akarja tartani a klub rekordnak számító 8200000 fontért szerződtetett támadót, de elismeri, hogy az európai nagy csapatokoknak nehéz ellenállni.

"A szezon végén, még egy utolsó próbálkozást teszünk, hogy aláírja az új szerződését."-mondta.

"De ha van egy klub, ami meg tudja adni neki a lehetőséget, hogy a Bajnokok Ligájában játsszon, akkor elengedjük. Minden játékos vágyik egy esélyre."

Elmander esetleges elvesztésén kívül, Coyle fenn tartja annak a lehetőségét, hogy egy nagyobb klub megszerzi az angol védőt Gary Cahill-t.

Miután először játszott 90 percet a nemzeti csapatban Ghána ellen múlt héten, Coyle elismerte, hogy Cahill vonzó ajánlatokat kap a Premier League él klubjaitól ezen a nyáron. Az Arsenal-t gondolják a legnagyobb esélyesnek a 25 éves játékosért.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (23)

13 éve
Törölt felhasználó
Cahill 20 milláért vicc...
akkor inkább Samba 10-ért..
Elmander amúgy jó csatár idén a PL 5.legjobb csatára a fantasy pl-en elért pontszáma alapján ingyen meg ő is jó lenne.
13 éve
Törölt felhasználó
A City legalább nem idegsít 29 milliókkal. Bár a City spanyol csapat lenne. Egyből adnának Cescért 100 milkát..... Ezért szar, hogy angol csapat XD
13 éve
Törölt felhasználó
Elmander nem lenne rossz, de nem nagyon hallani, hogy így meg úgy villog a Boltonban! Én legalábbis nem. Inkább egy gólérzékenyebb csatár kellene, bár mondom, nem ismerem Elmandert. De ha ingyen van akkor jöhet, mert ismert játékos angliában, de nem arról, hogy ontja a gólokat.

Cahill szintén jó lenne, de látva Koscielny és DJ teljesítményét, na meg ismerve Wengert kizártnak tartom, hogy vegyen egy olyan védőt aki egyből előttük állna Vermával. Ja meg 20 alatt nem kapnánk meg, ami szintén aggodalomra ad okot az érkezését tekintve!
13 éve
Törölt felhasználó
én igazából azt nem vágom hogy walcott mibe sérülhetett már le megint-.-
13 éve
Törölt felhasználó
fecc04! +1

A Blackpool elleni felállás pedig: Almunia-Eboué,Laci,Koscielny,Clichy-Wilshere,Ramsey(bár Wengernél inkább Diaby)-Nasri,Cesc,Arshavin-van Persie.

Szólj hozzá