Hamarosan létrejöhet az Arsenal első igazolása az idei nyáron, már ha hihetünk a Daily Mirror értesüléseinek.

Az Arsenal körökben elismert újságíró, John Cross ugyanis azt állítja, hogy Arséne Wenger a következő napokban le fogja igazolni a Charlton Atheltic fiatal jobb szélső védőjét, Carl Jenkinsont, aki négy évre fogja elkötelezni magát az Arsenal mellett.

Cross szerint Wengeréknek már csak abban kell megállapodniuk a Charlton vezetőivel, hogy mennyit fizessen az Arsenal kárpótlásul a harmadosztályban játszó klubnak. Tudniillik, bár Jenkinson szerződése az idény végén lejár, az utánpótlásra vonatkozó szabályok értelmében valamennyi összeget mindenképpen fizetni kell a nevelőegyesületnek - a hírek szerint már csak ezen megy a vita: az Arsenal maximum 1 millió fontot fizetne, a Charlton ennek a dupláját akarja.

A csapat utánpótlásaival mindig jól értesült Young Guns weboldal szerint Jenkinson vérbeli Arsenal-szurkoló, s csak azért utasította el a Charlton hosszabbítási szándékát, hogy Wenger együtteséhez igazoljon. A 19 éves játékost korábban a West Ham és a Fulham is figyelte.

A blog azt is megjegyzi, hogy Jenkinson rögtön az Arsenal felnőtt csapatába kerülne be.

FEJLEMÉNYEK:

A Young Guns weboldal szerkesztője a hivatalos Twitter-csatornáján közölte, hogy Arséne Wenger a holnap sajtótájékoztatóján jelenti majd be Jenkinson szerződtetését. A szerkesztő azt is hozzátette, hogy az egyik harmadosztályban dolgozó ügynök szerint a megállapodás már 'majdnem lezárult.'

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (18)

13 éve
Törölt felhasználó
Hát ha már Nistelrooyokkal dobálózunk vegyük vissza Henry-t, sőt Lehmann is újra beállt közénk, Bergkamp is rántson magára megint Arsenal mezt, Aliadire, tuti, hogy elírtam de nem akarok most utána nézni, már amúgy is velünk edz! Jöhet ő is, Parlour is egész ráérősnek néz ki egy-két régebbi, de azért nem 15 éves interjúban! Pires, óóóó igen Pires!!! Campbell is nyaralhatna nálunk, sima ügy lesz jövőre a bajnoki cím :P :coolhmm:
Na de komolyan, ez a Jenkinson jó gyereknek tűnik, Cahill is érkezhet, Fabregasnak remélem most nyáron lejár a kölcsönszerződése ő hazamehet, ajándék 30 millióért, meg megnézzük, hogy áll a gánnörsz mez Afellayon és minden szép és jó lesz. Ja meg megszabadulunk a ballasztoktól: Deni, Bendtner, Almunia, SQUILACI!!!! Ezek közül azért Deni, Bendő, meg Almunia hiányozna, ők valahogy a szívemhez nőttek 🧀
13 éve
Törölt felhasználó
Van Nistelrooy-t, de szivesen látnám itt:Dkicsit öreg de még nem égett ki teljesen, segíthetne.Bendtertől mindenféleképpen jobb!
13 éve
Törölt felhasználó
off: van 1-2 rutinos játékos, akiknek le fogjárni a szerződésük a nyáron. Már nem olyan jók, de nekünk nem jobb játéktudás kell, mert az megvan... Furán hangzik de én elhoznám ingyen Pirlot, Kloset/Van Nistelrooyt. Főleg utóbbi kettőből valakit, mert igazi gólvágók, ami tőlünk hiányzik, és óriási nemzetközi rutinnal rendelkeznek.
13 éve
jobb a fizikuma Bendtnerénél is...bendtner nagy de Hulk erős felépítésű..ugy elfektette a védőjét a tegnapi meccsen hogy már röhögtem..:D meg volt egy gyönyörű szabadrúgása ami a felsőlécről a földre csapódott...nagy jól nyomta...:D
13 éve
Törölt felhasználó
barczibalázs azt a 30 gólt nem itt szerezte, hanem a portugál bajnokságban, bár ettől függetlenül jöhet, ha Bedtner megy, ha viszont marad a dán, akkor fölösleges hozni. Ja és azt kétlem, hogy Hulk fizikuma jobb lenne Bedntnerénél, bár technikailag jelenleg jobb, de a Nicklas azért fiatalabb.

Szólj hozzá