Az Arsenal állítólag figyeli az FC Porto menedzserét Andre Villas Boas-t, mint Arsene Wenger helyettese. A 33 éves portugál főnök az első szezonjában sikerre vezette a csapatát, 12 meccsen keresztül nem kapott ki, és még az Európa Liga negyed döntőjében van a csapat.

Gyakran hasonlítják a korábbi Porto menedzserhez Jose Mourinho-hoz. Boas dolgozott a Real Madrid menedzserének asszisztenseként, mind Chelsea-nél, mind az Inter Milan-nál, de elkezdte edzői pályafutását, hogy megismerje a világ. Hatalmas potenciál van benne.

Bár az Arsenal-nál nincs konkrét terv, hogy Wenger-t leváltsák, de úgy tűnik, hogy a klub fórumon is nyomon követik Boas fejlődését, és a fiatal vezető válthatja, a leleményes franciát. A jelenlegi Ágyúsok főnöke közel 15 éve vezeti a csapatot, de már tapasztalható, hogy valami nem stimmel.

Ha az Emirates-ben nem biztosítják a Premier League címet, ez azt eredményezné, hat év kupanélküliség után a klub támogatását élvező, de hű Wenger, lemond, miután hosszabb ideje nincs kézzelfogható siker a klubnál.

Boas ragaszkodik ahhoz, hogy a játékosok szépen játszanak, és ezt kulturált stílustban tegyék, így hasonló típusú menedzser kerülne az észak-londoni klubhoz, és lehet ez az idő a megfelelő egy menedzserváltásra.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (46)

13 éve
Törölt felhasználó
Én már 3 éve ki.asztam volna innen, látszott, hogy úgy se fogunk nyerni semmit a nem gólra törő taktikáival. De úgy se b.sszák ki mert: "Még nem érett be a csapat, jövőre biztos nyerünk!". Azok a fiatalok lassan nyúgdíjba mennek.. Nem veszi észre, hogy nem szépségre játsszák ezt a játékot hanem GÓLRA.
13 éve
Törölt felhasználó
Ha a szívemre hallgatok, akkor Wenger maradásának drukkolok, hiszen imádom az öreget és mellette szól, hogy a játékosok is, hogy hihetetlenül jól látja meg a tehetségeket és, hogy gyönyrörűen játszunk. Ha viszont az eszemre... A prof nagyon makacs, tulságosan is, nem nyertünk 6 éve semmit, és ezekkel a nyilatkozatokkal megőrjít.

Mindenestre ha távozik nekem 4 megoldás van a pótlására:
Luis Emery, Guus Hiddink, Jürgen Klopp és Andre Villas Boas
13 éve
Törölt felhasználó
Ezt a blőd hírt vajon honnan ollóztátok gyerekek? :-S
13 éve
Törölt felhasználó
stevie akko kérdezek én is tőled, melyik csapat van úgy az elit klubok között, hogy az edző nem veri mínuszba a csapatott eszetlen költekezéssel?
Ha nem wenger lenne az edző még itt sem állnánk, erre mérget vehetsz.
13 éve
Törölt felhasználó
azé ilyet...
regisztrál ide valaki,és beszól az oldal (szerintem) legjobban focihoz értő tagjának :):D

Szólj hozzá