Johan Djourou azt mondta, hogy a vállsérülése nem olyan komoly, mint az elsőre tűnt, és már a Liverpool ellen visszatérne április 17-én.

A svájci védő a Manchester United elleni 2-0-s vereség során sérült le az FA-kupa mérkőzésen március közepén.

Arsene Wenger menedzser azonnal kizárta, hogy Djourou a szezonban még játszhat a válla miatt, ami arra utal, hogy még kell neki idő, hogy teljesen rendbe jöjjön.

Azonban, Djourou elmondta, hogy  a sérülése nem olyan súlyos, mint azt elsőre hitték, és ott lesz a Liverpool elleni mérkőzésen vasárnap.

"Nem sok az ízületi károsodás, az inak is megrepedtek, ezért sínben kell tartanom az ujjaimat még négy hétig, és hagyni, hogy az ín gyógyuljon" mondta Djourou.

"Ettől kezdve, már csak pár hét, és visszakerülök a csapatba."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

13 éve
Törölt felhasználó
A United még a komplett cserecsapattal is képes pontokat gyűjteni,de most hátha jól jön Rooney hiánya.Egy hétvégi Mu buktával az ágyús szívekben újra éledne a bajnoki remény.Egyébként ez a keret tényleg többre hivatott ,mint amit eddig elértünk.Vicceljük meg a nagy Világot ;)
GO GUNNERS!!!
13 éve
Törölt felhasználó
Matekozzunk srácok!
Tegyük fel az arsenalunk össze szedi magát,ami azért nem kizárt!
Elvileg egész kevés sérültünk van,én azt mondom Walcott sebessége jól jöhet ,masszívan kéne védekeznünk,persze azután miután a meccs elejét nagyon megnyomjuk,szerintem a taktika az lesz hogy hihetetlen módon letámadni az ellenfelet,reméljük a BL sokat kivesz a spursből!
A unitedből pedig reméljük Rooney 2 vagy 3 meccses eltiltása kicsit gólképtelenné teszik őket,mert valljuk be Rooney nélkül azért Berbatovval nem a legjobbak,bár a united mindig jól viseli ezeket a nehéz szitukat!
De Tegyük fel hogy pontot veszítenek a chelsea ellen,jönnek hozzánk szerintem innen nem távoznak 3 ponttal,ha mi tényleg behúzzuk a meccseinket márpedig sanszos hogy a srácokkal elbeszélgetett Wenegr hogy egymásért nyerjék meg ,akkor várható egy látható javulás,én sokszor írtam negatív kommenteket meg fogok is,mert ami itt van az botrányos,de akkor is képesek lennénk rá,csak könyörgök játszunk keményen és akkor nagy baj nem lehet!
Úgy kéne minden meccset kezdeni mint a newcastle ellen!
Walcott tól sokat várok!
jajj Go gunnerz!
NEm akar vki meccsre menni még ebben a szezonban?
13 éve
Törölt felhasználó
Őrülök a hírnek.AZ 1. öt csapat nagyon egymás hegyén hátán van. Jó lenne játszani augusztusban a C.Shieldért és megnyerni azt.Ehhez minimum az kell ,hogy megtartsuk a 2.helyet.Go Gunners!!!!!
13 éve
Törölt felhasználó
off: A Reserves Lehmannal a kapuban 4-2-re legyőzte a Sunderlandet.
A gólokat Deacon, Aliadieré, Rees és Freeman jegyezték.

Csak a végén nehogy leigazoljuk Aliadierét... :D
13 éve
Törölt felhasználó
Szükségünk van rá, de ne kockáztassuk!

Szólj hozzá