Arsene Wenger felhívta játékosai figyelmét, hogy a soron következő Blackpool elleni mérkőzésre koncentráljanak.

Az Arsenal leszakadt a Manchester United gárdájáról, miután a Blackburn ellen csak egy döntetlent sikerült kiharcolniuk az Emirates stadionban. A londoniak hátránya ezzel 7 pontra nőtt, de Sir Alex Ferguson tanítványai eggyel több mérkőzést játszottak.

Wenger együttese három mérkőzés óta nyeretlen, de vasárnap a Bloomfield Road-on visszatérhetnek a helyes útra. A menedzser szeretné, hogy játékosai bizonyítsanak a hétvégén.

Jelen pillanatban a következő mérkőzésünkre kell fókuszálnunk és meg kell mutatnunk, hogy elég jók vagyunk.

- mondta a francia

A héten már elérhetőek a játékosaink és ami a legfontosabb, hogy dolgozunk azon, hogy minél hamarabb visszatérhessünk és megmutassuk milyen jók is vagyunk valójában.
Nem hinném, hogy a játékosok nem akartak volna a Blackburn ellen, egyszerűen ez nem a mi meccsünk volt. Nem volt bennünk semmi, amivel megtudtuk volna változtatni a találkozó végkimenetelét. Ígéretesnek tűntünk, de most nem vagyunk azok.
A hittel kapod meg a hozzáállásodat. Természetesen sokkolt minket az ami történt. Nagyobb erőfeszítésre lesz szükségünk a közeljövőben.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (23)

13 éve
Törölt felhasználó
onlyjust! Nem értek veled egyet, mert bár nem Londonban élünk, de attól még lehet valaki elkötelezett az Arsenal mellett, még akkor is, ha a sikerek elmaradnak, vagy éppen nincs szép játék. Ha egyszer Arsenal szurkoló lettél, akkor az is maradsz - talán lehetne egy ilyen mondás itt közöttünk, de a lényeg, hogy ha igazán szeretsz egy csapatot, akkor nincs olyan, hogy ez később majd elmúlik különböző okok miatt. GO GUNNERS!!!
13 éve
Törölt felhasználó
Most komolyan: van még olyan, aki hisz neki? :roll:
13 éve
Törölt felhasználó
blabla.... nem lesz belőle semmi. 6 éve mondja már ezeket a prof. >:(
13 éve
Törölt felhasználó
eriCesc! Az évek tanusitják, hogy szép játékkal nem lehet bajnokságot nyerni. Ha telitömött vitrinnel akarunk villogni, akkor változtatni kell a filozófián. Márpedig akkor évről évre kevesebben leszünk mi drukkerek. Sok társam a jelenlegi hozzáállást osztja, mi nem Arsenalos családba születtünk, nem Londonban élünk, ezért simán lankadhat a rajongásunk. Egy "Fradi" lesz igy az Arsenal, akiknek csak azért drukkolnak, mert ezt látta az apjától. Külföld nem kötött vérszerződést az Arsenallal, mi élvezetból nézzük a focit.

Akár mi is megnyerhetjük félgőzzel a bajnokságot, ahogy a Manu, megvéve a birókat. De a kérdés továbbra is adott... ezt szeretnétek?
13 éve
Törölt felhasználó
Mivel vannak pro és kontra érvek is, lehetne írni róla bőven.
Én is mérgelődök, és örülök egyszerre.
Egy biztos: Amíg élek ARSENAL szurkoló leszek, és én ebbe hiszek!!!!!!!!!
Forever Gunners!

Szólj hozzá