Ellenfél Helyszin Eredmény Vesztett pont Mi történt?
Sunderland Idegenben 1-1 2 Rosicky 11-est hibázott, a meccs végén pedig büntetett a Sunderland.
West Brom Otthon 2-3 3 Gyorsan kapott 3 gól, Nasri két válasza pedig nem volt elég a pontszerzésre..
Newcastle Otthon 0-1 3 Carroll fejesével nyert a Castle. Gyenge teljesitmény a meccsen.
Tottenham Otthon 2-3 3 2-0-ás félidei vezetés után, csalódás a riválissal szemben.
Wigan Idegenben 2-2 2 Kései Squillaci öngól a 10 emberrel játszó Wigan ellen.
Newcastle Idegenben 4-4 2 Csodálatos elsõ félidõ után, hátborzongató második. Diaby piros lap. Kettõ könnyen befújt büntetõ a Castle-nak, a meccs végén pedig meg nem adott szabályos gól.
Sunderland Otthon 0-0 2 Gyenge elsõ félidei produkció annak tudatában, hogy ismertük a hétközi Manchester United meccs eredményét [kikaptak]. Érdekes birói itéletek, de ez se kifogás a csapat teljesitményére. A Sunderland 4 meccse nyeretlen volt és sérülések hátráltatták õket is.
West Brom Otthon 2-2 2 Borzasztó kezdés, korán bekapott gól, Almunia szerencsétlenkedés. Késõn ébredtek fel a játékosok.



Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

13 éve
Törölt felhasználó
A cikkhez annyit. Hülyeség, hogy 19 ponttal több lehetne. 7 ponttal lehetne több! A Sunderland elleni X, ahol Rosicky büntetőt hibázott. A Spurs és a Szarkák elleni meccs ahol több gólós előnyt vesztettünk el. Ezeket kellett volna hozni és nem a Newcastle elleni 0-1 es vereségeket! Hibák mindig lesznek, de ilyen súlyosak nem lehetnek mint ez a 3 meccs!

A bíróra meg nem lehet kenni. Benne volt, de a mai Angol fociban NINCS bunda. Nincs játékvezető megvétel mint gyengébb bajnokságokban!
13 éve
Törölt felhasználó
Fejben a hozzáállással vannak a gondok. A ligakupa finálé előtt mi volt ? Nem azon rágódtak, hogy hú de nehéz lesz, hanem azon, hogy ki veszi át a trófeát. Egy-egy nagy mérkőzés előtt nem a mérkőzéssel törődnek, hanem a bajnoki címről és egyéb ábrándokról. A szombati meccs előtt mi volt ? Walcott meg Robin is nyilatkozza, hogy meg fogjuk nyerni a bajnokságot. Meg fogjuk verni a Blackbournt. Most is nagyon elszálltak maguktól és pofára estek. Természetesen kell a csapatban "selejtezni" a nyáron, de mentális problémáink vannak. Nem hiszem, hogy egy ilyen kezdővel mint ami volt mostanában ne vernénk meg egy Mu-t vagy egy Chelseat!
13 éve
Törölt felhasználó
Egyetértek Ricsóó .Pár ember tényleg nem üti meg a szintet ,vagy már nem tudja azt a szintet hozni amit korábban.A vezetőségnek és wengernek is be kell látni ,hogy változások kellenek ,más különben jövőre se leszünk előrébb.
13 éve
Törölt felhasználó
nekem már rohadt elegem van ebből a szezonból..olyan jól indult és mi lett a vége??? szenvedés...sajnálatos módon meg kell válni pár játékostól (diaby,denilson,bendtner,vela,sqila,rosi) ezek mind vissza tartanak..fájdalmas lenne mert szeretjük őket de nem bírják ezt a tempót és nem Arsenal szintű játékosok...wengusnak meg be kell látni h így nem megy sajnos be kell áldoznia a makacsságát néhány vérprofi játékosért és el kell felejteni ezt a barátásg dolgot kőkeményen oda kell csapnia az asztalra mert ezt már a szurkolok akik régóta nézik és szeretik a csapatot mint én nem tudjuk már elfogadni..
13 éve
Törölt felhasználó
Na ez az, a Newcastle 4-4 után következő meccsen a nyomi riporter is ezen viccelődött h nem kell aggódnia az ellenfélnek akkor sem ,ha 4-et kapnak az Arsenaltól, mert a Ncastle is kiegyenlitett....senki sem fél már tőlünk.

Szólj hozzá