Az Arsenal reméli, hogy Robin van Persie csatasorba állítható a szombati Premier League mérkőzésen a Blackburn Rovers ellen, annak ellenére, hogy kedden megsérült a holland válogatott mérkőzésen.

A 27 éves játékos csak egy félidőt tudott játszani a 2012-es Európa bajnoki selejtezőn Amszterdamban, miután ütközött Vanczák Vilmossal.

Bert van Marwijk, a holland edző, úgy nyilatkozott róla:

 "Egy kis szerencsével játszhat az Arsenal színeiben a hétvégén. Robin kapott egy kellemetlen térdelést a combjába. Nem nézett ki nagyon komolynak, de túl fájdalmas volt számára, ahhoz, hogy folytatni tudja."

Van Persie szerdán volt a klub orvosi csapatánál, de hogy mennyire komoly a sérülés az elkövetkező 24 órában derül ki.

Nicklas Bendtner visszatért a válogatottból, de sérült a bokája, de nála is bizakodó a klub, hogy a csatár alkalmas lesz a játékra a hétvégén. Kieran Gibbs is visszatért az U-21-es angol válogatottból egy kisebb ágyék sérüléssel.

Cesc Fabregas, Theo Walcott, Abou Diaby és Alex Song is mind visszatér a Blackburn ellen, bár Johan Djourou, Thomas Vermaelen és a kapusok Wojciech Szczesny és Lukasz Fabianski még mindig sérültek. Fabregasnak, aki a Barcelona ellen sérült meg a hónap elején a Bajnokok Ligájában, és Walcottnak, aki utoljára februárban játszott, úgy gondolják, hogy jót tett a nemzetközi szünet.

Arséne Wenger, az Arsenal menedzserének,el kell döntenie, hogy Manuel Almunia vagy Jens Lehmann álljon-e a kapuban.  A 41 éves hálóőr játszott az Arsenal tartalék csapatában, ahol egy 2-1 vereséget szenvedett a Wigan Athletic ellen kedden.

Lehmann meccs utáni nyilatkozata:

 "Nagyon hasznos számomra, hogy játszani tudtam. Mindig jó tanulni egy kicsit, hogy mit lehetett volna jobban csinálni. Teljesen más volt, mint egy edzés, itt van bíró, van partjelző. Nagyon jó élmény volt újra játszani."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

13 éve
Törölt felhasználó
adimakker: a felsorolt játékosok egytől egyig gyengék. Diaby anno jobb volt, de mostanság balfaszkodik. Igen, eme vulgáris kifejezés jellemzi leginkább, hogy egy tehetséges de IQ ember hogy herdálja el a futball tudását.
13 éve
Törölt felhasználó
gunner2091

hagyjuk már hogy Diaby balfasz! Kezd dühíteni néhány ember "farkasvaksága"! Bendő egyértelműen a leggyengébb illetve Denilson és Aluminium, talán még Squillaci! na de Diby...ha nemlenne ennyiszer sérült, simán a PL egyik legjobb KP-ja lehetne...ha már valaki Francia-Vélogatott kezdö, azt csak ne balfaszozzuk már le...köszi
13 éve
Törölt felhasználó
Végre van rá esély, hogy újra összeálljon a Song - Cesc - Wilshere - Nasri - Walcott - Van Persie sor...utoljára abban a periódusban játszottak - kivétel nélkül - együtt, amikor majd' minden meccsünket 3-0-ra nyertük, nagyon várom a szombati meccset ;)

Bendtner sérülése nagyon titokzatos, mivel még mindig kétséges a játéka szombaton, de kedden és múlt pénteken játszott, hogy van ez? :D

Az Almunia - Lehmann kapuskérdéshez...Kissé elbizonytalanodtam Jens-el kapcsolatban a Wigan elleni játékát látva, egy összefoglalót láttam róla, és mindkét gólt úgy kapta, hogy elvitték mellette a labdát, üres kapura. Emellett egy megpattanó labda miatt rúgott egy luftot, ami éppen csak a kapu mellé gurult, valamint volt egy "őrült" kijövetele, a 16-son kívül megpróbált csinálni egy cselt a támadó játékossal szemben, de elvesztette a labdát, és majdnem gólt kapott miatta a csapat...Sok az 10 hónap kihagyás.
13 éve
Törölt felhasználó
off: Wilshere betalált,augusztusba apa lesz! (:
13 éve
Törölt felhasználó
Na ennek örülök!!Habár én azt a 2 balfaszt Diaby-t meg Bendtnert tuti nem játszatnám!!!A többieknek viszont örülök!!!GO GUNNERS!!!:D

Szólj hozzá