A vezetőség kész folytatni a nagy „lomtalanítást” az Ágyúsok keretében, függetlenül attól, hogy sikerül-e megnyerni az Arsenalnak a Premier League címet. Arsene Wenger elhatározta, hogy tehermentesíti a csapatot olyan játékosoktól, akik alul teljesítenek, hogy jelentős forrásokat tudjon befektetni egy esetleges nagy név szerződtetésébe a nyáron.

Gael Clichy látszólag biztosan marad, nyolc évet töltött el a klubnál, de az utóbbi időben a szerződése érdekében tett tárgyalások megakadtak. Wenger kész meghallgatni ajánlatokat a francia védőért, nem utolsósorban azért, mert van egy kész cseréje Kieran Gibbs személyében. A Real Madrid és a Juventus érdeklődik leginkább a volt Cannes védő iránt.

Miután esett még egy csorba Manuel Almunian valószínűleg távozik a klubtól, mihelyt kap egy tisztességes ajánlatot érte a vezetőség, és mehet vissza Spanyolországba.

Emmanuel Eboue szerződést írt alá az elmúlt év végén, de Wenger kész elengedni a 27 éves játékost.

A brazil középpályás Denilson 36 Premier League mérkőzésen kezdett két szezonnal ezelőtt, 19-en a tavalyi szezonban, idén meg csak 6 mérkőzés kezdett. Több csapat is érdeklődik iránta a Bundesligából, valamint a Serie A-ból a Genoa és a Juventus is. Arsene Wenger fontolóra veszi a Sao Pauloban született játékos eladását, aki maga is szívesen új kihívások elébe nézne.

Bár Sebastien Squillaci csak tavaly nyáron érkezett, de az egykori Sevilla védő is veszélyben van egy nagyon vegyes szezon után. A francia néha hatalmas hibákat csinált, és lehet, hogy Wenger tőle is megválik. Új középhátvédek vannak a láthatáron Gary Cahill és Serdar Tasci a lehetséges érkezők.

Végül úgy tűnik, hogy az Arsenal főnöke megválik a dán Nicklas Bendtnertől, aki világossá tette, boldogtalan, hogy kevés szerep jut neki az első csapatban. Úgy tűnik, hogy nagy az érdeklődés a 23 éves csatár iránt a kontinensen.

Úgy gondolják, hogy a mexikói Carlos Vela, aki kölcsön szerződését tölti a West Bromwichnál se tudja elkerülni, hogy eladják.

Wenger, nem annyira, híres arról, hogy hatalmas beruházásokba kezd, de a „lomtalanítás” nem feltétlenül ezt jelenti, bár lehet így nyithat egy új és sikeres korszakot az észak-londoni klub történelmében.


Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (51)

13 éve
Törölt felhasználó
gunner2091

Mindenkivel egyetértek, csak Diabyval nem! Óriási játékos lesz, lenne ha nemlenne feszt sérült...igen jó kvalitásai vannak!
a többi mehet a levesbe, még talán Rosicky ne! Ő benne még van kraft!
Szerintem egy Sakhoval jobban járnánk, vagy egy Sambaval, mint egy Cahillel!!!

agyuboy92:

Dzsudzsák egy szint Nanival és Pedroval???? attyaég... veled nagyobb a gond, mint hittem... :gulp:
13 éve
Törölt felhasználó
Rá is fér az Arsenal-ra a nagytakarítás!!A javaslatom basszuk ki Almuniát,Diabyt,Denilsont,Rosickyt,Bendtnert,meg Squilaccit!! 🧀
És helyette hozzuk Stekelenburgot,Vertonghent,Benzemát,és Cahill-t!!:D
13 éve
Törölt felhasználó
adimakker nem tudom hogy mondhatsz ilyet hogy DZSUDZSÁK nem Arsenal szint ÉN is ezt mondtam amíg nem láttam a Hollandok ellen játszani ott ugyan nem volt a válogatott a toppon de ahogy ő elent Vand Der Wiel mellett 2-3 alkalommal az valami Fantasztikus én azt mondom hogy van olyan szintű játékos mint Pedro vagy éppen Nani
13 éve
Törölt felhasználó
CSAK VELÁT NE ADJUK EL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jöjjön Hazard,Lisnadro Lopez,Chiellini,Govincot is el tudnám képzelni vagy éppen Neymart
13 éve
Törölt felhasználó
Vela ne menjen.... Bendtner igenis meg nem is... Denilson alap hogy menjen.. a többi is emberke is menjen :D

Szólj hozzá