Henri Lansbury (Norwich): Végigjátszotta a Hull elleni mérkőzésüket, amely 1-1-es döntetlennel zárult.

Francis Coquelin & Gilles Sunu (Lorient): Mindketten a második félidőben álltak be csereként. A St Etienne csapatával gólnélküli döntetlennel zártak.

Kyle Bartley (Rangers): Sérülés miatt nem lehetett ott a Celtic elleni Ligakupa döntőn. Együttese azonban megnyerte a trófeát, miután legyőzték ősi riválisukat 2-1-re hosszabbítás után.

Ryo Miyaichi (Feyenoord): 90 percet játszott, de a Roda 3-0-ra kiütötte őket.

Benik Afobe (Huddersfield): Az utolsó 20 percre cserélték be a Swindon ellen, akikkel 0-0-ás döntetlent játszottak.

Armand Traoré (Juventus): Kezdett, de a 67. percben lecserélték. A Bresciat 2-1-re sikerült legyőzniük.

Sanchez Watt (Leeds): A 84. minutumban lépett pályára a Sheffield Utd ellen. A 'pávák' meglepetésre vesztettek 2-0-ra.

Pedro Botelho (Cartagena): Ismét 90 percet kapott. Az Alcorcon ellen 0-0-ás döntetlent értek el.

Samuel Galindo (Salamanca): Nem lépett pályára. Csapata 1-0-ra vesztett a Betis ellen.

Jay Emmanuel Thomas (Cardiff): Ezúttal nem kapott játéklehetőséget. Együttese 3-3-as döntetlent játszott a Millwallal.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

13 éve
Törölt felhasználó
Lansburyről nem tudtok ilyesmi videókat adni?
13 éve
Törölt felhasználó
Nos, Miyaichi eddig teljesítményét elnézve - ezeken a vágott videókon keresztül -, nagyon motiváltnak tűnik a srác. Az is biztos, hogy nem egy átlagos játékosról van szó, hanem egy kivételes tehetségről. Az Eredivise sem piskóta, de sikerült neki tökéletesen felvenni a ritmust. A hiányosságait idővel kinőheti, viszont egy masszív fizikumra is szüksége van, ha pl. legalább annyira felépítik izommal, mint korábban Walcott-ot, akkor már felveheti a PL védőkkel a versenyt. Lendületes játékos, nálunk sokszor éppen ez hiányzik, hogy nincs aki lendületből rohamozza a betömörülő ellenfelet. Jó lenne, ha a következő szezont is a rotterdamiaknál tudná tölteni, ideális klub. A legtöbb ázsiai játékos mentalitásából kiindulva, a klippekben látottak alapján Ryo is alázatos játékos, hajt, küzd - ez az ázsiai színfolt pedig az Arsenal javára válhat.
13 éve
Törölt felhasználó
Ryo hétvégi teljesítményéről egy pár perces összefoglaló:

http://www.youtube.com/watch?v=dT_XoL7ZdCM

Látszik rajta,hogy nagyon akar bizonyítani. Abban mindenképp hasonlít Park-hoz,hogy ő is dupla tüdejű,fel alá rohangál,lendületes játékos,és technikásabb,mint a koreai kollégája. Viszont az utolsó passzainál nagy százalékban rossz döntéseket hoz,és ezen még bőven van mit csiszolni. Kérdéses,hogy megkapja a munkavállalási engedélyt Angliában,de szvsz még nincs itt az ideje,hogy első keretes játékos legyen az Arsenal-ban,tehát min. egy évet még maradhatna Hollandiában.
13 éve
Törölt felhasználó
Ryo még nagyon törékeny...gyors,technikás,jól cselez,de könnyen a földre huppan.még 1-2 évig biztos kölcsön kéne adni,és kicsit izmosodnia kellene.Lansbury tényleg hasznos lehet,Denilsont úgyis ki kéne vágni,de ha emlékeim nem csalnak,akkor Lansbury nem szűrő,de nem is irányító,hanem kettő között,amolyan Diaby poszt,szóval a csere-szűrő probléma nem lenne megoldva...javítsatok ha rosszul mondom
13 éve
Törölt felhasználó
Ryo szerintem még jövőre a Feyenordnál marad, de Lansburyt és JET-et ki kéne próbálni a nygcsapatban is, minimum az Emirates kupán, ha lesz, de szerintem Pedro Botelhot is ki lehetne próbálni.
Wellingtion meg szegény jól megszívta a Levantéval, hogy még kisapdra se nagyon szokott ülni, nem hogy még játzson is akár, pedig a Levante nem egy erős csapat, szerintem oda beférne

Szólj hozzá