Egyes hírforrások szerint a Blackburn szeretné igazolni, az Arsenal „elhanyagolt” játékosát, ugyanis Nicklas Bendtner úgy érzi, hogy nem kapja meg a rendszeres játék lehetőséget, ezért kész a távozásra.

A Blackburn akár egy 15 millió fontos csekket is benyújthat az Arsenalnak a dán játékosért, mivel nagyon szeretnének megszerezni egy fiatal befejező csatárt, amire építhetnék a csapatot.

A 23 éves dán válogatott játékos a múlt hónapban kijelentette, hogy szereti az Arsenalt, de a rendszeres játéklehetőség híján hajlandó elmenni másik, Premier League-s csapatba.

Bendtner elég jónak érzi magát ahhoz, hogy kezdő legyen, viszont Robin van Persie a kezdő csapatból kijátszhatatlan, talán ezért is erőltette Bendtnert Wenger a szélen.

Amennyiben a dán játékos távozna, az esetleges 15 millió fontos összeg egész reális ajánlat érte

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (50)

13 éve
Törölt felhasználó
arsenal1220!

Velaval kapcsolatban nekem is vannak fenntartásaim, egyetértek abban, hogy a spanyol bajnokságban "császár" lehetne, ott megállná a helyét a technikai tudásával. A Premier League más...Alapból nagyobb fizikumot igényel, és az is tény, hogy nem sok dél-amerikai játékos veti meg a lábát az angol bajnokságban.
Carlos szempontjából sokat jelenthet az a néhány meccs, amit még idén le tud nyomni a WBA-ban (már ha szerepet kap), és szerintem a következő év lesz számára a döntő, hogy megy vagy marad az Arsenalban. (Bár akkor sem érne túl nagy meglepetés, ha már a következő idényt egy spanyol csapatban kezdené, attól függetlenül, hogy sajnálnám)
13 éve
de am nem tudom ti h vagytok vele...de én nem hiszek már Velában....21 v már 22 éves...ilyenkor a nagy sztárok mindegyike hihetetlen jól játszott....szal ö sem lesz egy világsztár csatár...lehet hogy őt is elkéne adni..:Snem szívesen mondok ilyet...de ilyen feléptéssel a pl-ben nagyon nincs esélye...mert mondjuk ki nem egy izomállat...de azért sztem lehet belőle nagy játékos...csak nem vmi nagy a valószínűsége...és ink eltudnék neki képzelni egy olasz vagy spanyol bajnokságot..
13 éve
Arsenaldenis: ez így van sajnos...azt az egyet nem értem h Wenger miért nem tud venni nagy neveket amikor a qva nagy addósággal rendlekező manchester(asszem - 300 millió font) tud venni jó játékososkat...most is licitáltak pastoréra 40 millával.... :roll:
13 éve
Törölt felhasználó
lehet h megérné,mert nem rossz h izomköteg,de emellett gyors,ezzel lehetne előállni a bekkelő csapatokkal szemben...sose merünk ellenük elindulni,és 1-1ben vinni.ő meg nem csak gyors,erős is,ezt lehetne kamatoztatni.de amilyen jól játszik,elkérnének érte 15-20-t,akkor meg wenger nem fogja elhozni,vagy ha megadná,akkor a cselzi rálicitálna 35-el,nem azért mert kellene nekik,hanem azért h ne a miénk legyen...
13 éve
am sztem még Walcottnál is gyorsabbb... 🐍 :D ha itt lenne így kéne felállni.:P

szcesnyi
Sagna-Verma-Kosi-Clichy
Song-Wilshere
Hulk - Fabre - Arsha /nasri
Rvp

Szólj hozzá