Oguzhan Ozyakup örömmel fogadta azt az ötletet, hogy a következő szezont kölcsönben tölthetné, és ezalatt fejlődne a játéka.

A nagyra értékelt holland középpályás látja, amint csapattársai már kölcsönjátékosként felnőtt csapatokban játszanak, mint például Benik Afobe és Henri Lansbury. A 18 éves játékos első kézből hallott ennek áldásos hatásáról.

Az Arsenal filozófiája az, hogy kölcsönbe küldi az ifjakat, hogy megmutassák, mit tudnak a felnőttek között. Ebben a szezonban 17 játékos került ilyen módon más klubhoz.

Jay Emamanuel-Thomas, Craig Eastmond és Gilles Sunu januárban már megtalálta a számítását, és Ozyakup reméli, hogy a következő szezonban ő is azok közé fog tartozni, akik kölcsönbe mennek.

A játékosok, mint Henri Lansbury és Jay Emmanuel-Thomas, mind jól teljesítenek a kölcsönjáték alatt

- mondta Ozyakup

Ha rájuk nézel, akkor te is szeretnél kölcsönbe menni. Beszéltem erről Benik Afobevel, és ő beszélt nekem egy nagyobb nyomásról, de ő ezt élvezi.
Ez segít felnőni, mint játékos, megtudod mutatni a karaktered és érettnek kell lenned.
Ez egy másféle tapasztalat. Meg kell tanulni nagyobb stadionokban játszani, minden meccset meg kell nyerni és mindig van rajtad nyomás. Három pontért játszani más.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

13 éve
Törölt felhasználó
szerintem nagyon tehetséges srác, de én inkább itt tartanám vmi angol középcsapatnál a PL-ben, hogy szem előtt legyen, nehogys úgy járjon, mint wellington Silva, aki szinte semmit nem játszik
13 éve
Törölt felhasználó
én is a match pub-ot hiányolom..
13 éve
Törölt felhasználó
Hol a match pub??
13 éve
Törölt felhasználó
heh,de jó Lehmann-t látni a kispadon:D
13 éve
Törölt felhasználó

Szólj hozzá