Arsene Wenger szerint, ha a Cheslea megnyeri minden mérkőzését májusig, akkor van esélye megnyerni a Premier Leaguet.

„Az erős kezdés ellenére Carlo Ancelotti fiai elfáradtak és 6 pont hátrányuk van az Arsenallal szemben, és további 3 pont a hátrányuk az éllovas Manchester Uniteddel szemben.”

„Május 7.-én az Old Traffordra látogat a csapatuk, és már csak 10 meccs van hátra a bajnokságból. Ha el tudják kerülni a vereségeket, akkor megvédhetik a címüket.”

„Ha a Chelsea megveri a MU-t, és minden további meccsüket, akkor van esélyük a végső győzelemre.”-mondta az Arsenal menedzsere.” De matematikailag a mi és a MU kezében van a bajnoki cím sorsa. A többi csapat csak akkor jelenthet veszélyt, ha az Arsenal és a MU nem képes megragadni az alkalmat.”

„Egyszerű”-nekem.” Jó esélyünk van megnyerni a bajnokságot, ha nem tesszük a MU megteszi, mert a többi csapat túl messze van tőlünk.”

„Jó esélyünk van arra, hogy kitartsunk a célig, és ezt el is akarjuk érni. Egy hosszú és kemény utat tettünk meg eddig, és ezt folytatni szeretnénk.”

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

13 éve
Törölt felhasználó
valaki nem tudja mikor lesz Song bevethető? :)
13 éve
Törölt felhasználó
Ennek a nyilatkozatnak most azért nem látom értelmét, mert kb. 2 hete éppen Wenger nyilatkozta, hogy a bajnokság NEM két esélyes, tehát még odaérhet a két "éllovason" kívül a Chelsea, a City, és a Spurs is...Azóta csak 1 fordulót játszottak, mégis így megváltozott a Mester véleménye? Ha igen, akkor se kell ennek így hangot adni. Most nem. Majd a végén.
13 éve
Törölt felhasználó
Hát csak óvatosan ezekkel a nyilatkozatokkal,mert a végén az 5.helyen találjuk magunkat.
13 éve
Törölt felhasználó
hát épp ezaz.
13 éve
mert találnak gólt.

Szólj hozzá