Az Arsenal hivatalos weboldalán bejelentésre került, hogy Jens Lehmann a szezon végéig aláírt az Ágyúsokhoz, így megoldódott a csapaton belüli kapusprobléma, amely Łukasz Fabianski, Wojciech Szczesny, valamint Vito Mannone sérülésével alakult ki.

Az esseni születésű portás, aki az előző idény végeztével visszavonult a profi labdarúgástól, korábban 2003 és 2008 között szerepelt az Arsenal színeiben, s 199 mérkőzésen lépett pályára a klub első csapatában.

Arséne Wenger így kommentálta Lehmann visszatérését:

"Jens Lehmann egy szuper rövidtávú igazolás, a szezon ezen kulcsfontosságú részén komoly értéket jelent nekünk. Jens a szezon alatt rendkívül fitt maradt, minőségi cseréje lesz tehát Manuel Almuniának. Nagyon jól ismeri a klubot, s óriási tapasztalattal rendelkezik, az öltözőnkben is pozitív hatást fejt ki a jelenléte."

A 41 éves hálóőr, aki bajnoki címet és FA-kupát is nyert az Ágyúsokkal, szintén elégedetten beszélt arról, hogy újra a futballpályán, s az Arsenalnál lehet:

"Nagyon izgatott vagyok, hogy visszatérhettem az Arsenalba. A tavalyi szezon befejezése óta kondícióban tartottam magamat, így készen állok arra, hogy bármikor a csapat hasznára legyek. Különleges visszatérni ahhoz a klubhoz, amelyhez szép emlékek kötnek, s amelynek mindig helye lesz a szívemben. Alig várom már, hogy ismét együtt dolgozhassak a csapattal, szeretném a pályán, s azon kívül is a csapat fejlődését szolgálni."

Az Arsenalfan.hu nevében szeretném üdvözölni a nagy visszatérőt, s s sok sikert kívánni Neki az elkövetkező hetekre!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

13 éve
Törölt felhasználó
AliGunner, az a Harvard lesz, amire Te gondolsz...
13 éve
Törölt felhasználó
Janabris! Íme a "vizelős" videó :D

http://www.youtube.com/watch?v=YhC1DlgZJ2c
13 éve
Törölt felhasználó
xD Howardra nem ?
13 éve
Törölt felhasználó
És még ő akar egyetemre menni emberek ? http://www.youtube.com/watch?v=sbkZJnPwB34 :D
13 éve
Törölt felhasználó
Mindig is szerettem Lehmannt:)!Sztem jó kapus!A haveroknak Lehmannról mindig az jut eszükbe,mikor 1szer egy meccs közben elment hugyozni állítólag.Erről tud valaki valami? 🧀

Szólj hozzá