Arséne Wenger nem túlságosan jó hírekkel szolgált a West Brom elleni meccs előtti sérülésjelentésében, amelyben többek között tudatta, hogy Thomas Vermaelen ebben a szezonban már nem lép pályára.

Mint ismert, a belga védő szeptember óta küszködik az Achilles-sérülésével, s bár januárban megoperálták, a körülötte lévő izmok megerősítésével további gondok vannak.

"Thomas Vermaelen számára véget ért a szezon. Összességében szeptember óta nem játszott tétmeccsen, és én magam sem számítottam rá, hogy bevethető állapotban lesz az idény végéig. Bízok abban, hogy teljesen fel fog épülni, de ebben a szezonban már biztosan nem." - mondta Wenger.

A francia ezek után Johan Djourouról nyilatkozott. A svájci védő csapattársával, Bacary Sagnával akadt össze a múlt hét szombati Manchester United elleni FA Kupa meccsen, amelyen kiment a válla. Wenger akkor úgy nyilatkozott, hogy Djourou szezonja is véget ért, majd óriási meglepetésre a svájci labdarúgó szövetség olyan közleményt adott ki, mely szerint a játékos már a jövő héten bevethető állapotban lehet.

"Johan Djourou legalább hat hétig nem lesz bevethető, tehát van egy kis esély arra, hogy még a szezon vége előtt visszatérhessen. Hétfőn volt egy vizsgálata, most annak az eredményeire várunk. Reméljük, hogy nem sérült meg túlságosan a válla, és hogy elkerülhető lesz a műtét, azonban hat hétnél hamarabb rá sem számíthatunk."

A WBA elleni meccsre így egyedül Nicklas Bendtner térhet vissza, aki gyomorbántalmak miatt hagyta ki az előző, MU elleni meccset. Ugyanakkor Alex Song (térd), Abou Diaby (ágyék), Wojciech Szczesny (ujjsérülés), Lukasz Fabianski (váll), Cesc Fabregas (térdín) és Theo Walcott (boka) továbbra sem bevethetőek.

"Cesc Fabregas sem lesz ott a szombati meccsen. Talán a válogatott találkozók után fitt lesz, de szombatra még biztosan nem. Walcott is hasonló cipőben jár, ám ő biztosan nem lesz bevethető a válogatott meccsekre sem."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

13 éve
Törölt felhasználó
Stevie!

Nagyon egyetértek Veled,azonban a bajnoki címről nem mondtam le,persze nem mondom hogy biztos vagyok benne,mert meglesz,mert az elmúlt években amikor lehetőség volt arra,hogy átvegyük az első helyet a bajnokságban,rendre nem éltünk vele!
Bízzunk a szerencsénkben ami végre mellénk álhatna,mert premier ligben idén jól állunk!
Ahhot képest hogy állhatnánk sokkal jobban ha erősebb lenne a csapat!
Nagy játékosok idén sem fognak érkezni,mert majd jön azzal Wenger ,h a védelmünkből mindenki fitt,és túl sokan vannak,majd jön a szeptember egy egy válogatott meccsen lesérül vki akit elveszítünk egy évre,és jön ugyanaz mint eddig volt.
Nyáron kezdeném egy kapussal,akire kapusként tekintenek!
Tehát kapust vennék úgy hogy nem ingyen hanem igen zsebbe kéne nyúlni,ha nem igazolna más posztra azt mondom egy Buffon szinttű de most ez egy példa bárki aki tapasztalt BL ben!Egy jó kapusra lehet építeni!
Van Der Sar elég ez a név,egy hozzá hasonló szonten jvédő ember kell!
Na egy belső véd egy védekező k.pályás és egy csatár!
Tehát 3 emberrel erősítenék ezt reálisnak tartom!
Ha ez nem fog megtörténni következő idényünk hasonlóan fog alakulni!
El se kéne indulni Bl ben hisz Wenger rendre elbassza a b csapattal a csoport elsőséget,és megint kikapjuk a barcát!Azok meg csak nevetnek rajtunk!
na mindegy go gunners
13 éve
Törölt felhasználó
Csak emlékeztetnék mindenkit, hogy igazmondó edzőnk mit mondott ezelőtt 2 hónappal: "Vermaelen 2-3 héten bevethető lesz"....nem akarok jönni az én megmondtam dumával, mert elég uncsi lenne, de nem tudom mikor jönnek már rá az emberek, hogy Wengernek azt se szabad elhinni amit kérdez (és senki ne takarózzon avval, hogy így tájékoztatta az orvosi stáb, mert az amúgy is egy szar, másrészt Wengernek ha (most, hogy kiderült hogy Verma most már nem is fog játszani), akkor ekkora baromságot még a mi balfasz orvosaink se mondhattak anno, hogy 3 hét múlva játszhat. Lehmann idehozatalát a legnagyobb ötletnek tartom, a kapuskérdésre a létező legnagyobb baromság volt, jönnek vissza a Lehmann-potyák, remélem csak második számú kapus lesz. Kövezzen meg aki akar, de kérlek titeket, nézzétek reálisan a tényeket, és fogadjuk el, hogy NEM LEHETÜNK bajnokok idén SE!
13 éve
Törölt felhasználó
Most jönne jól a jó öreg Campbell Koscielny mellé...
13 éve
Törölt felhasználó
hát cseszhetjük h mentálisan fittek vagyunk ha ennyi sérültünk van...
13 éve
Törölt felhasználó
Ezek a sérülések nem lesznek mentségek, ha pontokat vesztünk a hétvégén, ugyanúgy be kell húzni ezt a meccset AHOGY A TÖBBI 9ET! Semmi értelme nem lenne, egy esetleges MU elleni győzelemnek, ha akár 10/3 meccsen kikapunk.

Szólj hozzá