Thomas Vermaelen szeptemberben elszenvedett sérülése óta továbbra sem tudja, mikor térhet vissza újból a pályára. A belga egy válogatott barátságos meccsen sérült rá egy már meglévő sérülésére, azóta pedig, januárban, már meg is operálták.

Az augusztus óta egyetlen meccsen sem pályára lépő Vermaelen legutóbbi nyilatkozatában elárulta, továbbra is bizonytalan a visszatérését illetően.

"Úgy érzem, hogy most már nincsenek problémáim magával az Achilleszemmel, ugyanakkor a körülötte lévő izmokat még erősebbé kell tennem. Továbbra sem tudom, mikor térhetek vissza." - mondta Vermaelen egy helyi lapnak adott interjújában.

"Az operációt követően azt mondták, hogy 4-6 hét múlva visszatérhetek, ugyanakkor az nem sokkal ezután nyilvánvaló lett, hogy biztosan hosszabb időt kell majd a rehabilitációval eltöltenem - azóta még csak edzeni sem edzhettem. Elég nagy mentális kihívás ezt nekem, jelenleg csak gyengébb, erősítő gyakorlatokat végezhetek."

"A sérülésem óta hatszor volt visszaesésem, ezt kemény volt megélni. Mindig volt egy dátum a fejemben a visszatérésemmel kapcsolatban, de minden alkalommal halasztanunk kellett."

"Most elővigyázatos vagyok. Természetesen frusztrál, hogy nem játszhatok, ráadásul ilyen sokáig még sohasem voltam sérült. Persze, ez mentálisan is megterhelő, de ezt egy kihívásnak látom. Talán jót fog tenni a karrieremnek, hogy mentálisan még erősebb leszek." - mondta Vermaelen, aki jelenleg Hollandiában van egy specialistánál, s a napokban születik döntés afelől, hogy kénytelen lesz-e kihagyni az idény hátralévő részét.

Az Arsenal védőproblémái így nem enyhülnek: múlt hét szombaton Johan Djourou szenvedett vállsérülést a Manchester United elleni FA-Kupa negyeddöntőjében. Bár a svájci labdarúgószövetség szerint Djourou akár, csodával határos módon, még visszatérhet a szezon vége előtt, az Arsenal orvosi stábja meglehetősen pesszimistán látja a helyzetet, még az operáció lehetősége sincs teljesen kizárva.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

13 éve
Törölt felhasználó
Theo nagyon kéne a támadósorba..Fabregas és a többiek úgyszintén..Egyébként Rio Ferdinand is kihagyja a szezon hátralevő részét.Talán ez pozitívum,de a man utd nagyon nagy védőproblémákkal rendelkezik.Vidic,O'shea Ferdinand és Rafael is kidőlt.Ráadásul Március 22-től Ferguson is 5 meccsre.:)
13 éve
Törölt felhasználó
Még egy off: Wenger szintén megerősítette azt is ,hogy Jens visszatér! :) Együtt edz a csapattal, és már megállapodtunk vele mindenben ,valószínűleg ma már hivatalos is lesz a hír!
13 éve
Törölt felhasználó
Off: Vermaelen-t felesleges lesz visszavárnunk ebben a szezonban ,ugyanis Wenger ma megerősítette,hogy a szezonjának vége! Djourou szezonjának nagy valószínűséggel szintén vége,ugyanis a svájcinak minimum 6 hetet kell kihagynia! Diaby szintén megsérült, róla több információ nincs,csak annyi,hogy (ismét) sérült! Song,Fabregas,Walcott,és természetesen a sérült kapusaink sem elérhetőek! Songról nincs információ,hogy mikor térhet vissza, Fabregas a válogatott meccsek után ,Walcott szintén a válogatott meccsek után térhet vissza,de az utóbbi esetében még ez sem biztos!

No comment..... :-S
13 éve
Törölt felhasználó
Dj-t lehet műteni kell, de ő reménykedik a legjobbakban! Twitterre linkelte be, tehát nem kacsa.

http://m.guardian.co.uk/football/2011/mar/16/johan-djourou-arsenal-premier-league?cat=football&type=article
13 éve
Törölt felhasználó
Hát ez fasza :down:

Szólj hozzá