Henri Lansbury (Norwich): Az ifjú játékos a 81. minutumban lépett pályára, majd a 89. betalált. A Bristol Cityt 3-1-re győzték le.

Pedro Botelho (Cartagena): Végigjátszotta a Huesca elleni összecsapást, ahol egy késői góllal biztosította be csapatának a győzelmet. A mérkőzést 2-0-ra megnyerték.

Armand Traoré (Juventus): 90 percet játszott a Cesena otthonában, ahol 2-2-es döntetlent játszottak.

Kyle Bartley (Rangers): Végig a pályán volt a Kilmarnock ellen. Egy öngóllal sikerült legyőzniük ellenfelüket 2-1-re.

Ryo Miyaichi (Feyenoord): 90 percet kapott és 2-1-re legyőzték a NAC Breda-t. Érdekesség, hogy a győztes gólt de Vrij szerezte, akinek teljesítménye felkeltette Wenger érdeklődését.

Benik Afobe (Huddersfield): Az ifjú csatár kezdett, de a 79. minutumban lecserélték. A 'terrierek' 1-0-ra legyűrték a Bristol Rovers-t

Jay Emmanuel Thomas (Cardiff): Egy órát tartózkodott a pályán. A 'kékmadarak' 2-2-es döntetlent játszottak a Barnsleyval.

Francis Coquelin & Gilles Sunu (Lorient): Előbbit a 78. percben cserélték be, míg utóbbi játékos pályára sem lépett, a sereghajtó Arles otthonában. A meccs vége 3-3 lett.

Craig Eastmond (Millwall): Az utolsó percekben cserélték be. Az 'oroszlánok' 3-0-ra kiütötték a Burnleyt.

Vito Mannone (Hull City): Sérült, így nem léphetett pályára, de csapata 1-0-ra legyőzte a Coventry-t.

Sanchez Watt (Leeds): Végig padozott az Ipswich ellen. Az összecsapás gólnélküli döntetlennel zárult.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

13 éve
Törölt felhasználó
ericsson, ayew EGYÁLTALÁN nem csatár, kb annyira csatár mint Arshavin:) Én jól ismerem a gyereket, de olyat azért ne mondjunk h ismeretlen, mert franciaországban nagy sztár. Jó kis játékos, de ide nem kell az tuti.
13 éve
Törölt felhasználó
Lansburyt láttam játszani és szerintem nagyon jó volt, és a csapat 3. gólja is nagyban az ő érdeme. és láttam Ryot is, ő is nagyon jó volt, várjuk őket a csapatba :)
13 éve
Törölt felhasználó
Na megnéztem ezt az Ayew gyereket és nem tudom... A gond, hogy megint az az ismeretlen játékos és fiatal, de tényleg nem tudom.

Pozitívum: -technikás, gyors, tud szélsőt is játszani, tipikus afrikai testfelépítése van, jó lövőtechnika, szereti a rövid passzos játékot, lesipuskás, 21 évesés már a Ghanai válogatott CSK-ja!

Hátrány viszont: 176 cm magas, szeret nagyon mélyről indulni. Nem az a tipikus befejező csatár, hiszen a videóból látom, hogy mindig a középpályán van és onnan iramodik meg, ami engem kicsit zavar,

http://www.youtube.com/watch?v=sgADHrXeQ94&feature=related
13 éve
Törölt felhasználó
Traore állandóan kezdő? mi lett a sráccal (kp lett)? :O
13 éve
Törölt felhasználó
Lansburyt a csapatba ;)

Szólj hozzá