Arsene Wenger nem hajlandó feladni a küzdelmet, még egy ilyen borzalmas 2 hét után sem, és úgy véli az Arsenal megtörheti a nyeretlenségi sorozatot, a Premier League megnyerésével.

Az utolsó két hét az Arsenal számára tragikus volt, hisz kikaptak a Liga kupa döntőben, és kiestek a Bajnokok Ligája, illetve az FA kupából.

Annak ellenére, hogy mindezek óriási csalódást keltettek az Arsenal menedzserében, még bízik a csapatban, és abban, hogy idén meglehet végre a várva várt trófea.

"Érzem, hogy meglehet, úgy gondolom, hogy megtudjuk csinálni"

"Most már csak egy kupára kell koncentrálnunk, ez mindenkép előnyt jelent."

"Egy jó teszt a számunkra, hogy megtudunk-e küzdeni a hatalmas nyomással, és hogy áttudjuk-e vészelni ezt az időszakot."

Az Arsenalnak legközelebb a WBA otthonában kell bizonyítani, és mindenképpen szüksége lesz a 3 pontra, hogy versenyben maradjanak, hisz az Arsenal még idén játszani fog a Liverpoollal, a Spurs-el és a Manchester United-el is.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (30)

13 éve
Törölt felhasználó
az a Ligakupánál van,azt hiszem,lehgalábbis ott biztos 🧀

az F.A.-nél szerintem csak 1 meccs az elődöntő
13 éve
Törölt felhasználó
Nekünk szurkolóknak az a dolgunk ,hogy történjék bármi .végezzünk egy adott szezonban bárhol jövőre még jobban kell biztatni a csapatot.Meglehet érteni azokat a drukkereket akik most már pesszimistán látják a bajnoki reményeket .Hiszen 3 hét alatt 3 kupától búcsúztunk és ezt tetézi a 6 éve tartó kupátlansági sorozatunk.Lehet mentálisan nem erős a csapatunk ,de ameddig van remény és esély ( már pedig van) addig szurkoljunk a csapatnak.Mert bajnok lehet!!!
13 éve
Törölt felhasználó
Arsenal43v3R---> hiába a kedvenc csapata az Arsenal és akár jönne is, de Wenger jobban bizik a franciában, és Richards árá szerintem nagyon magas Wengernek.
ezek után még keményebb szezon elé nézünk, de hátha most ismét lebecsülik az Arsenalt, és behuzhatjuk a meccseket, Tottenham,MU,Pool meccsekl egyetemben.
13 éve
Törölt felhasználó
Az FA kupa elődöntő a Wembley-be lesz ha jól tudom, a nyilatkozatról meg annyit, hogy én már kezdem kicsit unni az ilyen cikkeket. Ha idén se lesz semmi, akkor nemtudom, hogy itt maradnak-e a nagy játékosaink...
13 éve
Törölt felhasználó
minden évbe ez, aztán jön h majd jövőre...nem csak nyilatkozni kéne tudni, hanem meg kéne nyerni ezt a szart!GO GUNNERS! húzzuk be !
túl érett az MU.úgy kaptunk ki az OT-n ahogy az elmúlt években..."uraltuk a meccset"- napersze, Fergusson pontosan ezt akarta.sztem még az emirates-ben sem fogunk nyerni, max egy X.remélem lesz vagy 3 pont előnyünk addigra...

Szólj hozzá