Az utóbbi időben kevésbé megy az Arsenalnak...kezdődött a Liga kupa döntőben a Birmingham ellen, majd tény, hogy a Leyton Orient ellen 5-0-át értünk el, de valljuk be, egy ilyen erősségű csapatot verni is kell.Aztán jött a Sunderland elleni 0-0, majd pedig a legutóbbi küzdelem, a Barcelona ellen.

Ma jól jönne egy győzelem. Az Ágyúsok a második helyen állnak a Premier Liga tabelláján, 3 ponttal lemaradva a nagyobbik manchesteri klubtól. Már csak 2 trófeáért vagyunk esélyesek, PL valamint FA kupák lehetnek a láthatáron.Ma lehet esélyünk, amennyiben a feltételezéseknek megfelelően Ferguson egy gyengébb kerettel áll ki, mivel hétközben nemzetközi mérkőzést játszik.

Arséne Wenger állítása szerint ma a legerősebb keretet láthatjuk a Vörös Ördögök ellen. Kérdés, mennyire lesz erős az a keret.Szczesny és Fabregas is lesérült a legutóbbi mérkőzésen, ráadásul Vermaelen és Fabianski visszatérése sem most lesz...pluszba a pályától távolabb van Walcott valamint Song játéka is.Viszont Van Persi állapota rendben van, mint tudhatjuk, játszott a katalánok ellen, eredményes már nem tudott lenni kiállítása végett.

A SportKlub kommentátora remekül rávilágított a lényegre.3 hét alatt 3 trófea csúszott ki a kezeink közül. Ráadásul 1 hét alatt 2.

A Manchester United nyert , Fabio (27. perc), és (Rooney 49. perc)l góljaival. Hiába lódult meg az Arsenal, Edwin Van Der Sar egyik legjobb mérkőzését játszotta, bravúrt-bravúrt hátán halmozva. Ha ő nincs, nem 2-0 lenne az eredmény.A kedélyeket borzolja Djourou súlyosnak tűnő sérülése, azonban visszatért a pályára Aaron Ramsey, aki több mint egy év után képviselhette klubját a gyepen.

Hivatalos kezdő:

Almunia, Sagna, Koscielny, Djourou, Gibbs, Diaby, Wilshere, Denilson, Nasri, Arshavin, Van Persie

Pad:

Shea, Clichy, Squillaci, Eboué, Chamakh, Ramsey, Rosicky

Játékvezető:

Chris Foy

 

Kérünk mindenkit a kultúrált eszmecserére!

 

A mérkőzést a SportKlub csatorna Élőben közvetítette!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (435)

13 éve
Törölt felhasználó
nembaj a bajnokság még meglehet ;) a gond az h minden éven kipukkad egy idő után az Arsenal és visszaesik a tabellán :shut: pedig ki.....l örülnék ha az Arsenal lenne a bajnok de most is egy csomó sérült.. van ami szintén negatív tényező..
13 éve
Törölt felhasználó
Nem az fa miatt írtam,abszolút nem vagyok mérges a csapatra mert kikapott a united tól,ez csak a szokásos kis negatív lavina ami az utóbbi évekbe történik,nem ezen a meccsen van a hangsúly,összességében!
Figyelj elvileg egy edző rakja össze a csapatot és "felel" a teljesítményért!
Figy reggel leírom az okokat amiket fel tudok hozni,majd figyelj most nincs elég időm,de lefogom írni!
üdv!
13 éve
Törölt felhasználó
cefre mondj 5 indokot, hogy miért Wengeren ment el a tegnapi mérkőzés ! És ne mond nekem, hogy azért mert játszott Denilson, mert a MU ellen a csapat egyik legjobbja volt! 5 okot mondj, hogy mit cseszett el tegnap. És mondj 10 okot, hogy miért mondjon le.
13 éve
Törölt felhasználó
HZOLI!OTT A PONT
MONDJON LE WENGER ÉS AKIKET FELSOROLTÁL MIND MEHET A LEVESBE,EGY TISZTÁN LÁTÓ EMBER EZT ELISMERI,SZAR A KERET FELEJTŐS! ITT SEMMILYEN KÉSZ KERET NINCS,AKI EZT ÁLLÍTJA IGEN MEGVAN A KERETÜNK AZ ÁLLANDÓ 3 IK HELYEKRE,DE SE TÖBB SE KEVESEBB!
IGAZSÁG SZERINT MOST MÁR TISZTÁN LÁTOM WENGER NEM FOG VÁLTOZNI PEDIG IDE GYÖKERES VÁLTOZÁSOK KELLENEK,DE NEM LÁTJA BE!A SÉRÜLÉSEKET KELL BEKALKULÁLNI,MERT MINDIG EZ ÜT BE MIKOR ODA ÉRHETNÉNK!
13 éve
Törölt felhasználó
Amilyen gólokat kaptunk megint...a védelem szánni való volt. Na meg hiába van nagyobb labdabirtoklás és több kapuralövés, ha a MU 6-ból 2-őt belő, mi meg 10-ből egyet sem.

Szólj hozzá