A Barcelona elleni bántó BL-kiesést követően az Arsenalnak továbbra sem lesz egyszerű dolga, ha fel akar állni a padlóról, ugyanis Wengerék hétvégén az Old Traffordra látogatnak, ahol a Manchester Uniteddel kell megmérkőzni az FA-Kupa-beli továbbjutásért.

A csapat morálja, a francia L'Equipe szerint, a padlón van, a játékosok elismerték, hogy mindenki bánja, hogy a Barcelona ellen teljesen védekező felfogásban léptek pályára. Emiatt dönthetett negatív rekordot az Arsenal: a Bajnokok Ligája történelmében még sohasem fordult elő, hogy egy csapat nulla kaupralövéssel hozzon le egy találkozót.

További problémát jelentenek a talpraállásban a sérültek, ráadásul a Barcelona elleni meccsen két fontos játékos került partvonalra Cesc Fabregas és Wojciech Szczesny személyében.

A spanyol játékos a The Sunnak árulta el, hogy még bő negyedórával a kezdő sípszót követően elkezdett fájni a háta, s csupán a játékkedv miatt maradt a pályán.

Wojciech Szczesny ujjsérülésének gyógyulási idejét pedig a lengyel sport.pl weboldal legalább 4-6 hétre saccolja, így könnyen lehet, hogy a fiatal hálóőrnek, Fabianskihoz hasonlóan, véget ért a szezon. Az Arsenalnak így jelentős kapusproblémával kell szembenéznie a szezon hátralévő részére, ugyanis a két kapus mellett Vito Mannone is sérült - igaz, az olasz jelenleg a Hull Citynél van kölcsönben. Mindenesetre a helyzet komolyságát jól mutatja, hogy Wenger azonnali hatállyal visszarendelte James Sheat a Southamptontól.

Végezetül pedig továbi negatív hírek láttak nagyvilágot a csapat hosszú távú sérültjéről, Thomas Vermaelenről is. A belga hátvéd tavaly szeptembere óta harcképtelen, ugyanakkor egy januári műtétet követően mindenki bizakodó volt, hogy legkésőbb március végére már újból a pályán lehet.

Vermaelen ugyanakkor a minap azt nyilatkozata a The Sunnak, hogy fogalma sincs, mikor fog újra játszani, de az már biztosan nem ebben a hónapban lesz. További aggodalomra adhat okot, hogy a belga még az edzésmunkálatokat sem kezdte el.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (54)

13 éve
Törölt felhasználó
Moutinhonak is megkérnék az árát biztos, mert tavaly igazolt a Portoba, biztos hosszú távon gondolkoznak.
13 éve
Pastore biztos lenne egy 30-40 milla....Moutinho kb mennyi??
13 éve
Törölt felhasználó
Pastore nagyon jó lenne, dehát drága... Mindenesetre remélem marad még 1-2 évig Cesc, és ne feledjük, hogy házon belül is meg lehet oldani a dolgokat, Ramseyvel, Wilsherrel, Lansburyvel, vagy akár Nasrival.

Am meg irányítók közül, nekem a kedvenceim: Pastore, Gourcuff, Moutinho no meg persze Cesc:)
13 éve
am Podolski most rúgott egy gólt...xD idén 2011-ben 5 meccsen 6 gólt lött
13 éve
Aron21: de nem tudok smemi jó iránytót aki elmenne a Pl-ben de nem a fizikummal van a baj mert Fabregas se az a vadállat...nem erős felépítésű csak technikás és ezért megy el a Pl-ben....talán am Pastore nem lenne rossz.....mit gondolsz??lehet neki inkább az olaszos fekszik de sztem ellene itt is ...amugy meg még az h ilyenkor szar azért hogy nem jött hozzánk van der vaart...:S örülnék neki...meg Özil is milyen jó lett volna....:S am Fabregas el fog menni nyáron ebben biztos vagyok...........

Szólj hozzá