Arséne Wenger nem fogja megkérni Jack Wilsheret arra, hogy Song posztján játsszon a mai Barcelona ellen Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágóján.

A kameruni térdsérülése nem jött rendbe, így kénytelen lesz kihagyni a találkozót, melyet az Arsenal 2-1-es előnyből várhat.

Song nagyban segítette a középpálya stabilitását az elmúlt két évben, mind a támadó, mind pedig a védekező játékosokat, Jack Wilshere pedig jelenleg az Arsenal legsokoldalúbb középpályása, ám a mester nem fogja megkérni az ifjú angolt, hogy betöltse a kameruni posztját.

"Inkább Denilson vagy Diaby fog ott játszani. Nem szeretném ha Wilshere szimplán védekező poszton játszana. Song helyettesítését másképpen kell megoldani." - mondta Wenger

Denilson kezdett a hétvégi Sunderland 0-0-ás eredménnyel záruló bajnokin, és néhány szurkoló hangos bekiabálással kritizálta a brazil középpályás játékát. Wenger elismerte, hogy a fiatal középpályás nem játszott jól, ám úgy érzi, még sokat tehet a csapatért.

"Nem most játszotta élete mérkőzését, de úgy érzem, nem kapja meg a kellő esélyt a szurkolóktól, hiszen mindig keményen dolgozik edzéseken valamint a meccseken."

"Nehéz dolga volt középpályásainknak szombaton, hiszen nagyon szorosan fogtak minket, csupán az utolsó 20 percben sikerült ezt valamennyire megoldani."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

13 éve
Törölt felhasználó
konyorgok diabyt jaccassa a mester
13 éve
Törölt felhasználó
ericsson! Arshavin-t középen erőltetném,ő ott tudna igazán galibát okozni a Barca védelmének,Gibbs pedig védő létére a támadásokat nagyon hasznosan tudja támogatni,plusz vannak veszélyes betörései(Ashley Cole mód),és ezt lehetne kamatoztatni. Bár ez a felállás csak az én fejeben született meg,és tisztában vagyok vele,hogy ezzel a taktikával csak a Fifa-ban lehetnénk eredményesek azon egyszerű oknál fogva,hogy a játékosok 1,vagy 2 alkalommal játszottak idén ebben a formációban.
13 éve
Törölt felhasználó
Ericesc! Nem Arshavinra gondoltál Gibbs helyett ?
13 éve
Törölt felhasználó
én pedig arra gondoltam h wilshere mellé feltolnánk DJ-t

kosi mellé pedig jönne squlacci
elvégre DJ volt vkp és talan nekem ez tünne a legészerübbnek
ha meg nem akkor valaki javasolta már h fabregas jöjjön visza wilshere mellé én vagy ezt vagy pedig diabyt játszatnám de őt valahogy nagyon fel kell spanolni erre a meccsre és igen ő magas ezt ki lehetne hazsnalni talan
huu de várm mar az estét remélem denilson a pálya közelébe se lesz!!!!!!!!!!!
13 éve
Törölt felhasználó
hm...érdekes se denilsonz se diabyt nem raknám be...de akkor kit lehetne?? senkit...szal inkább diabyt mint a denilson---

Szólj hozzá