Hírek /

Hajrá Arsenal!

Mit lehet a mai napról még mondani? Nem hiszem, hogy van még olyan téma, amit a Barcelona elleni meccsről nem elemeztünk ki részletesen. Nincs még egy olyan csapat, ami ilyen nyomást bír az ellenfelére, hogy győzőn ma este. Az Arsenal nem állhat ki teljes csapattal, de így még édesebb lenne a győzelem. Jelenleg a Barcelona a legjobb csapat a világon, de a két csapat nagyon hasonló játékot játszik. Amit az Arsenal kitalált, azt a Barcelona tökéletesítette. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül a bajnokság mellet a Bajnokok Ligáját. Tovább KELL jutnunk.

Nem mi voltunk esélyesek a Juventus ellen, de megnyertük.!

Nem voltunk esélyesek a Real Madrid ellen, de megnyertük!

Nem voltunk esélyesek az AC Milan ellen, de tudjátok mivolt? Megnyertük!

Ha a játékosok veszik a fáradtságot, hogy kimenjenek a pályára a Camp Nouba, és úgy, ahogy azt egy Arsenal szintű csapattól illik, akkor a szurkolók is vehetik a fáradtságot, hogy teljes erőből szurkoljanak ma este, még ha a nappaliban ülve is. Élvezni kell a játékot, élvezni kell, hogy esélyesek vagyunk kiütni a világ legjobb csapatát.

Tartozunk mi szurkolók a csapatnak, hogy mellettük legyünk. Lehet, hogy nem nyertünk trófeát hat éve, de mégis az Arsenal áll a szívünkhöz a legközelebb. Ez a csapat mindent megadott, amit kértünk. Valaki ágyúsnak született, valaki tinédzser korában szerette meg, lényeg, hogy ez a mi csapatunk, és tudom és ti is tudjátok, hogy ez a mérkőzés nincs lejátszva. Meg lehet verni őket. Úgyhogy én azt mondom mindenki nevében, hogy HAJRÁ ARSENAL.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

9 éve
Törölt felhasználó
Arselona szuperderbi:D
Messit akarok vacsorára! Dörrenjenek az ágyúk!
9 éve
Törölt felhasználó
Azt hiszem mindent elmondtak már az előttem szólók, akár itt, akár a többi hírnél, úgyhogy sok újdonságot én se tudok hozzátenni :)

Go Gunners!

Ha most megkérdeznének, én egy 3-2es vereséget is elfogadnék, de a szívem azt súgja, hogy lehet ez még annál is jobb!!! Mert ezt kell, hogy súgja!

Bele se merek gondolni, hogy viszonyulna ezek után a világ a csapathoz, hogy viszonyulna a többi együttes az Arsenalhoz :D :D Nem gyenge fegyvertény lenne. Azután akárkit kapnánk, az Emiratesben az összes vendég játékos összeizgulná a gatyáját :P :D

Na de itt még nem tartunk, előbb ezt a hatalmas falatot kell lenyelni...

ÉN BÍZOM A CSAPATBAN! Go Gunners még egyszer! Százszor, ezerszer!!!
9 éve
Törölt felhasználó
Srácok légyszi csináljátok meg, nem baj ha nem nyerünk csak jussunk tovább. :)
9 éve
Törölt felhasználó
Persze! Amikor a Loki az Anfilden volt akkor elnyomták a "híres" L'pool közönséget akik kb 40 ezren voltak a magyarok meg 2 ezren
9 éve
A év mérkőzése? Ma este hajrá, kontrákra be kell állni.

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek