Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Azért gyűltünk ma itt össze, hogy megtekintsük az Arsenal és a Barcelona párharcának második fordulóját. Bizakodhatunk, mivel az Ágyúsok 2-1-es eredményt értek el az Emiratesben a katalánok ellen, Van Persie és Arshavin góljai által. Azonban ma, a Camp Nou-ban sokkal nagyobb lesz rajtunk a nyomás. 

Oirási örömhír lehet számunkra, ugyanis Van Persie nem csupán fitt, de kezd a mai mérkőzésen! Söt, mi több, Fabregas játékára is számíthatunk a ma esti megmérettetésen!

Nálunk, jelenleg hiányzik sérülés miatt Thomas Vermaelen,  Theo Walcott, Alex Song valamint Lukasz Fabianski. A Barcelona gárdájánál nem lesz jelen Gerard Piqué mellette Carles Puyol.

Barcelona támadások tömkelege...a bírónak ismét részben benne volt a keze...

Az első gól az első félidő hosszabbításában esett. Messi kapott jó labdát átpördítette az érkező Almunia fölött és a kapuba vágta a labdát.A második félidő elején jött a válasz.Az Arsenal kiharcolt egy szögletet, Nasri kanyarította be,  Busquets fejelt elemien gyönyörűen a saját kapujába...itt a Barcelonának 2 gól kellett a biztos győzelemhez...sajnos megesett...Xavi kapott első ízben remek passzt, márcsak be kellett pöccinteni, másodrészt 11-eshet jutott a hazai alakulat, Messi értékesítette a mozdulatlan Almunia mellett.

Van Persiet a játékvezető minden zokszó nélkük kiállította...merthogy elrúgta a labdát, a les bejelentése után...Abidalt nem állította ki folytogatásért...milyen bíró az ilyen? 5 játékvezető van a pályán, és abból egyik sem vesz észre egy ilyet...

A hivatalos kezdő:

Szczesny, Sagna, Koscielny, Djourou, Clichy, Diaby, Wilshere, Fabregas, Rosicky, Nasri, Van Persie

Pad:

Almunia, Denilson, Arshavin, Chamakh, Bendtner, Squillaci, Eboué

 

Kérünk mindenkit a kultúrált eszmecserére!

 

Mindenkinek jó szurkolást kívánunk!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (470)

13 éve
Törölt felhasználó
Daniel9201!

Nos valóban idő míg egy új igazolás be tud illeszkedni a csapatba,ezért feltétlenül rutinos játékosra van szükség,aki farkas szemet nézett már tét meccsen nagy csapatokkal,talán a kulcsszó a rutin hogy gyorsabban be tud illeszkedni,de véleményem tartom hát én ezt fújom immáron kb 4 éve hogy igazolni kell,egy csapat építés sok idővel jár,de lássunk már tisztán,hogy ebbe a csapatba ennyi van!
Te bele se gondoltok hogy ha eljutunk jövőre ugyanide és mondjuk a barcával játszunk,megint sérültek lesznek,és a szarakodás van,nem látjátok hogy ez már szinte megszokott ennél a csapatnál?Nem igaz hogy miért kell ennyire elfogultnak lenni,mitől lesz hatékonyabb és erősebb a formáját nem találó Arshavin vagy a sérülés hullámmal küszködő Persie vagy ez az olykor kiszámíthatatlan Fabregas!
Meg az állandóan szabálytalankodó buta Diaby!
Emberek ilyen szinten sokkal de sokkal jobb játékosok kellenek!
Egy szintig jövőre is elfogunk jutni mert szép focit játszunk de az az utolsó lépés hogy tényleges kivégezzünk nagyokat tét meccseken az nem lesz meg!
El kell ezt fogadni és nem másban keresni a hibát!
Ez a csapat mindig a legfontosabb pillanatban esik szét!Ennyi!
13 éve
Törölt felhasználó
stevie! Az a Milan jobb az Arsenalnál, aki épp most esett ki rúgott gól nélkül a Spurs ellen??? Nem vagyunk velük egy súlycsoportba??? Érdekes meglátás ;)
13 éve
Törölt felhasználó
okés elrúgta .Na és ? egy normális bíró csak megdorgálja nem állítja ki.Egy ilyen meccsen nem.
13 éve
Törölt felhasználó
Térjetek màr észhez!!! Amikor RvP elrúgta, már mindenki megállt rajta kívül, ez NEM egy súlycsoport. Wenger is ugyanakkora barom a lestaktikájával meg csak én gondoltam az 1. félidő végén, hogy Kosit vagy RvP-t előbb vagy utóbb kiállítják?
13 éve
Törölt felhasználó
Undorító pocsék játékvezetés volt, RvP kiállitásánal agyvérzést kaptam,de Koscielny "szabálytalanságnál" dühöngeni kezdtem. Az mi volt? kicsit meglökte? HOL ÉLÜNK?
Ha a ManU ellen Webb fúj (szerintem 99%) akkor el is bújhatunk.Atkinson kéne :)
Almunia egész jól védett :).De így is jó ráállunk PL-re pihentebbek leszünk és megnyerjük a bajnokságot! GO GUNNERS

Szólj hozzá