Arséne Wenger úgy gondolja, hogy Kolo Toure pozitív doppingtesztje egy ártatlan hiba következménye.

Csütörtökön derült ki, hogy Touré fennakadt egy rutinvizsgálaton.

Wenger már beszélt Tourével az eset óta, és a sajtótájékoztatón elmagyarázta, hogy mi is történt valójában.

Ez egy teljes meglepetés

- mondta Wenger

Toure évekig volt itt, én hoztam Angliába. Ő egy olyan srác aki tiszta életet él, nagyon becsületes, mindig otthon van és a családja nagyon fontos számára.
Nem gondolom róla, hogy doppingolt a teljesítményének javítása érdekében.
Úgy gondolom ez csak egy olyan hiba, hogy elfelejtette megkérdezni, hogy 'ezt bevehetem?' Voltak neki súlyproblémái, és a felesége valamelyik gyógyszerét vehette be.
Úgy gondolom, hogy ez csak egy hiba volt, nem volt elég figyelmes. Nem gondolom, hogy rosszat akart tenni és még el is szerette volna titkolni.



Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

13 éve
Törölt felhasználó
Kolo azért lépett le, mert az a szafaládé szájú Gallas elüldözte(és a pénz miatt). Yayát meg nehéz lett volna a Barcából elcsábítani pénz nélkül. Főleg, hogy Wenger még tini korában nem szerződtette Yayát. Gondolom Yaya se akart idejönni, azután, hogy egyszer már elküldték.
13 éve
Törölt felhasználó
hm..Toure egy rohadék..nem érdekel mit tett a csapatért akkor is meglépet és még hogy ide nem tudta ide csábítani yayat de a mocskos citybe igen ez a véleményem róla és rem kiderül h tényleg buko vam
13 éve
Törölt felhasználó
Ebből is látszik, hogy Wenger mekkora edző, és ezentúl is milyen ember. Touréból ő csinált focistát, és ha kell még most is kiáll érte, a csapatjátékosairól nem is beszélve. Nem is igazán láttam még olyan játékost, aki kritizálta volna Wengert. Nagy ember.

Touré pedig butaságot csinált, bármi is legyen az igazság.
13 éve
Törölt felhasználó
Végre cikkek. 🧀
Nagyon rendes Wenger h kiáll melette, még úgy is h már nem arsenalos :)
Amúgy jó ez a kép róla :D

Szólj hozzá