Arséne Wenger úgy véli, hogy Conor Henderson a jövőben az Arsenal első csapatában fog játszani.

Az ifjú középpályás a felnőttek között a Leyton Orient elleni meccsen mutatkozott be, a bal szélen játszott és a balosát is megvillantotta.

Henderson már szerepelt Wenger csapatában és még az ausztriai edzőtáborba is utazott a csapattal, azonban később összeszedett egy kilenc hónapos sérülést, ami visszavetette a fejlődését.

Most már visszatért, és az Arsenal menedzsere azt mondja, hogy a szurkolók készüljenek fel arra, hogy egyre többet látják majd az írt a csapatban.

Úgy gondolom van jövője az Arsenal első csapatában

- mondta Wenger

Látható, hogy mind technikailag mind fizikailag eléri az Arsenal szintjét.
Sokat volt távol egy sérülés miatt. Elvittem magammal az edzőtáborba és nagyon jól dolgozott. Sajnos megsérült, azonban most már visszatért.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

13 éve
Törölt felhasználó
Jövőre Lansburyt kell beépíteni a csapatba, és ugye ott lesz Ramsey is. Henderson is nagy játékos lehet, jól mozgott a Leyton ellen, és ha Wenger is látja benne azt, amire az Arsenalnak szüksége van, akkor nem lehet zsákbamacska. Azonban jövőre még kölcsönbe kellene mennie, és majd azt követően harcolhat az első csapatban a lehetőségekért.
13 éve
Törölt felhasználó
a legjobb megoldás megtartani a keretet, mondjuk Almunia,Rosicky, Denilson, mehetnek, de őket tudja pótolni Wenger: Almunia-Mannone, Rosicky-Ramsey, Denilson-Lansbury. és melléjük még a fiatalokat be lehet ugrazstani ilyen ligakupákra.
nagyon tehetséges srác, remélhetőleg nem fog eltűnni a süllyesztőben
13 éve
Törölt felhasználó
fiatalítani kell de most nem az egész keretet mint ~5éve. szép fokozatosan kell. és én se várom őt még a keretbe jövöre sőt talán 1-2 ujoncot várok csak, inkább kölcsön kéne adni akit csak lehet pl csapatnak.
13 éve
Törölt felhasználó
Mekkora lenne a jövő Arsenalja, ha lengyel a kapuban, francia hátvédek, brit középpályások és mondjuk holland-valami páros csatársor :D 🧀 🧀

Hendersonról még annyit, hogy szerintem is meghatározó játékos lehet, ha Wenger szerint meg van benne a potenciál, akkor az úgy is van! Azonban én jövőre még inkább a még jobban összeszokott mostani kezdőt és cseréket látnám szívesen, egy olyan Arsenalt aki valóban beért arra, hogy jövőre trófeáKAT nyerjen.

Véleményem szerint ha megint elkezdünk fiatalítani és embereket beépíteni a csapatba, akkor ez egy ördögi kör lesz, sosem ér majd véget és kb mindig trófea nélkül maradunk mert nem lesz összeszokott csapat :/

A következő szezont a mostani kerettel kéne elkezdeni, nagy jövőt látok bennük, még így is a liga legfiatalabb csapata vagyunk, RvP-vel Arshával, Rosival is...

Aztán 2-3 év múlva jöhetnek majd az ilyen Chamberlain, Myachi, Henderson-féle szupertehetségek :)
13 éve
Törölt felhasználó
ennek örülök nagyon tetszett a játéka szerdán jól mozhott jó passzai voltak és igaza van robin1114-nek a henderson lansbury 2 nagy jövő előtt áll +még 1 19 éves wilshere nagy 3-as lehet még ez

Szólj hozzá