Arséne Wenger a mai sajtótájékozatóján közölte, hogy Aaron Ramsey és Laurent Koscielny is visszatérhet a keretbe a Sunderland elleni bajnokira.

A walesi középpályás valamivel több, mitn 370 nap kihagyást követően térhet vissza az Emirates stadion gyepére, miután múlt év februárjában egy szerencsétlen ütközést követően eltört a lába. Ramsey azóta a Nottingham, illetve a Cardiff együtteseinél készülhetett a visszatérésre, s Wenger is idejét látta, hogy most már visszahívja őt kölcsönből.

A visszatérés egyébként nem lesz egyszerű Ramseynek, ugyanis a sérülése miatt például a Bajnokok Ligájába nem is nevezte a csapat.

A másik visszatérő Laurent Kosicelny lehet, aki a Birmingham elleni Ligakupa meccsen szenvedett kisebb térdín sérülést. A francia azonban egy meccs kihagyás után jól van, és úgy tűnik, vállalja a játékot, valószínűleg Johan Djourou mellett.

A többi sérült: Fabregas, Song, van Persie és Vermaelen, valamint Walcott és Fabianski nincsenek egyelőre bevethető állapotban. Közülük a spanyolnak van a legnagyobb esélye, hogy visszatérjen a jövő keddi, Barcelona elleni BL-nyolcaddöntő visszavágójára.

Alex Song sincs messze a teljes felépüléstől, ám Wenger vele kapcsolatban csak annyit jegyzett meg, hogy Fabregasnak nagyobb esélye van a katalánok elleni játékra.

Thomas Vermaelen pontos visszatérési dátumáról még mindig nincs hír. Bár most nem szólnak arról a hírek, hogy ismét visszaesést szemvedett a belga a felépülési folyamatban, Wenger csak annyit volt hajlandó elárulni az állapotáról, hogy türelmesnek kell vele lenni, nem akarja túlzott nyomás alá helyezni, révén, szeptember óta nem játszott.

Vélhetően Vermaelen egy-két tartalékmeccsen való részvételt követően a nemzetközi találkozók után játszhatja az első meccsét 2011-ben, a Blackburn Rovers ellen, csakúgy, mint van Persie, vagy Walcott.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

13 éve
Törölt felhasználó
A hét eddigi legjobb híre, hogy végre visszatér Ramsey, és Koscielny is ott lehet a védelemben ;)
Kíváncsian várom a walesi visszatérését, biztos szép fogadtatást fog kapni, és remélem, hogy minél hamarabb felveszi az Arsenal ritmusát, mert ez nem a Champioship! Ha a tavalyi formáját elérné, azzal mindannyian elégedettek lennénk ;)

Songról pedig annyit, hogy szerintem van ő olyan kemény legény, hogy ott lesz a Barcelona ellen.
13 éve
Törölt felhasználó
Akkor Koscielny.:D,vagy Nasri?:D
13 éve
Törölt felhasználó
Még ma is olyan fülig érő vigyora van mint annó :)
13 éve
Törölt felhasználó
jézus az a kép:D:D és touré papa megbukott a dopping vizsgán:D
13 éve
Törölt felhasználó
Örülnék ha Ramsey játszana.Kíváncsi vagyok a játékára.Remélem tudja majd idővel hozni azt a szintet mint Wilshere és remek cseréje lesz esetlegesen Fabregasnak.

Szólj hozzá