Arsene Wenger a tegnapi győzelem után elárulta, hogy idén az Arsenal számára a fő cél a bajnoki győzelem megszerzése.

"A bajnokság létfontosságú verseny, számunkra  a legfontosabb. Érdekes lesz a bajnokság hajrára, minden mérkőzése számítani fog."

Az Arsenal elbukta a Liga kupa döntőt, de a Bajnokságban, a Bajnokok Ligájában, és az FA kupában még ott van az esélyesek között. AZ FA kupában a Manchester United, a Bajnokok Ligájában pedig a Barcelona az ellenfél, ezért az Arsenal számára a legreálisabb a bajnokság behúzása lehet.

Az FA kupában jelenleg a negyeddöntőben jár az Arsenal, tehát a győzelemhez 3 siker szükséges, bár valószínűleg a Manchesteren lesz a legnehezebb a túljutás. A bajnokságban még 11 mérkőzés van hátra az Arsenalnak, és jelenleg 4 pont a hátrány az eggyel több mérkőzést játszó Manchester United-el szemben. A statisztikusok úgy vélik, hogy ha az Arsenal 11 mérkőzéséből 8-at megnyer, és a maradék 3 mérkőzésből csak 1x kap ki, akkor az Arsenalnak meglehet a győzelem.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

13 éve
Törölt felhasználó
Koszonom hogy megnéztétek és értékeltétek a verset 🧀 gunnerboy,továbbjutunk én nagyon bízom benne...... Go gunners!!!!!!
13 éve
Törölt felhasználó
sztem egyedül a PLre van nagyobb esély. azt viszont jó lenne hozni :)
13 éve
Törölt felhasználó
Andrey190, jó a vers, de kevés a gól. :D
13 éve
Törölt felhasználó
Andrey190,fantasztíkus a vers,nekem is nagyon tetszik!!!Gratulálok,a leglényegesebb dolgok mind benne vannak és mind kivétel nélkül nagyon passzolnak!!!Továbbjutunk GO GUNNERS GO!!! ;)
13 éve
Törölt felhasználó
Andrey ez nagyon komoly!
Le is mentem
"A meccs már a hajrájához érkez
Az Arsenal egy trófeára éhez."

nagyon jó rím:D
én is elfogadnám amit írtál csak sajna Rvp nem fog gólt lőni :down: :down: :down:

Szólj hozzá