Arséne Wenger legfrissebb sérülésjelentéséből kiderült, hogy Aaron Ramseynek jelentős esélye van az Arsenal keretébe való visszatérésre a hétvégi, Sunderland elleni bajnokin.

A walesi középpályás tavaly februárban játszhatott utoljára meccset az Arsenal felnőtt csapatában, ám egy szerencsétlen incidenst követően nyílt lábkapocstörést szenvedett. Ramsey azóta a Nottinghamnél és a Cardiffnál is játszhatott kölcsönben, egykori együttesénél például már gólt is szerzett.

A szerdai, Leyton elleni FA-Kupa meccsről senkit nem veszített el a csapat, bár Tomas Rosickyt Samir Nasri váltotta a mérkőzésen. Wenger azonban közölte, hogy a cseh középpályás azóta már jobban van.

A klasszikus kezdőcsapatból azonban Fabregason és van Persien kívül fognak még hiányozni. Koscielny térdín sérülése, amit a Birmingham ellen szerzett, nem fog helyrejönni időben, de a Barcelona ellen már ott lehet a francia.

Alex Song játéka ugyanakkor nem csak Sunderland ellen, de a BL-visszavágón sem valószínű, bár a kameruni középpályás állapota napról-napra javul. Játékáról, Fabregashoz hasonlóan, jövő hét hétfőn dönt a csapat orvosi stábja.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

13 éve
Törölt felhasználó
ugyanmár ericcson..

és ha szerinted akkor Bendő nem lett volna sérült( de az volt) akkor kihagyta volna Chamakh-ot AW?

megválaszolom: nem.
13 éve
Törölt felhasználó
Na remélem végre játszik Ramsey! 🧀
13 éve
Törölt felhasználó
Bendtner lendületből a jó. álló helyzetből megmozdulni nem tud, ezért jó neki szélen, míg Chamakh középen is jó, mert technikásabb és álló helyzetből is jól indul meg.
13 éve
Törölt felhasználó
Athlon azt elfelejted, hogy a dán is sérült volt az elején. Azért játszott annyit Chamakh!
13 éve
Na most az, hogy kit talál meg a labda, ez sok mindentől függ. Chaamkh is betalált, Nick is betalált. Tény, hogy most a dán van jobb formában, de ez változó, a szezon elején Chamakh hengerelt, nem lehetett kihagyni. A játékrendszer miatt csak egy középső csatárnak van esélye bekerülnie a kezdőbe, arra helyre meg hárman is várnak, Velával négy. Nem kell félteni Chamakhot, jó úton van, szerintem benne több potenciál van, mint Nickalsban, főleg a türelmessége miatt.

Szólj hozzá