Hírek /

Ramsey a Sunderland ellen visszatérhet!

Arséne Wenger legfrissebb sérülésjelentéséből kiderült, hogy Aaron Ramseynek jelentős esélye van az Arsenal keretébe való visszatérésre a hétvégi, Sunderland elleni bajnokin.

A walesi középpályás tavaly februárban játszhatott utoljára meccset az Arsenal felnőtt csapatában, ám egy szerencsétlen incidenst követően nyílt lábkapocstörést szenvedett. Ramsey azóta a Nottinghamnél és a Cardiffnál is játszhatott kölcsönben, egykori együttesénél például már gólt is szerzett.

A szerdai, Leyton elleni FA-Kupa meccsről senkit nem veszített el a csapat, bár Tomas Rosickyt Samir Nasri váltotta a mérkőzésen. Wenger azonban közölte, hogy a cseh középpályás azóta már jobban van.

A klasszikus kezdőcsapatból azonban Fabregason és van Persien kívül fognak még hiányozni. Koscielny térdín sérülése, amit a Birmingham ellen szerzett, nem fog helyrejönni időben, de a Barcelona ellen már ott lehet a francia.

Alex Song játéka ugyanakkor nem csak Sunderland ellen, de a BL-visszavágón sem valószínű, bár a kameruni középpályás állapota napról-napra javul. Játékáról, Fabregashoz hasonlóan, jövő hét hétfőn dönt a csapat orvosi stábja.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

9 éve
Törölt felhasználó
ugyanmár ericcson..

és ha szerinted akkor Bendő nem lett volna sérült( de az volt) akkor kihagyta volna Chamakh-ot AW?

megválaszolom: nem.
9 éve
Törölt felhasználó
Na remélem végre játszik Ramsey! 🧀
9 éve
Bendtner lendületből a jó. álló helyzetből megmozdulni nem tud, ezért jó neki szélen, míg Chamakh középen is jó, mert technikásabb és álló helyzetből is jól indul meg.
9 éve
Törölt felhasználó
Athlon azt elfelejted, hogy a dán is sérült volt az elején. Azért játszott annyit Chamakh!
9 éve
Na most az, hogy kit talál meg a labda, ez sok mindentől függ. Chaamkh is betalált, Nick is betalált. Tény, hogy most a dán van jobb formában, de ez változó, a szezon elején Chamakh hengerelt, nem lehetett kihagyni. A játékrendszer miatt csak egy középső csatárnak van esélye bekerülnie a kezdőbe, arra helyre meg hárman is várnak, Velával négy. Nem kell félteni Chamakhot, jó úton van, szerintem benne több potenciál van, mint Nickalsban, főleg a türelmessége miatt.

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek