Hírek /

Az élet megy tovább...

Wenger nagyon reméli, hogy a Liga kupadöntőben elszenvedett vereség, nem fogja befolyásolni a mai Leyton Orient elleni összecsapást.

Gyorsan túl kell lépni azon, hogy még se tört meg a hat éves 'átok'. A figyelem mostantól az FA kupán, a bajnokságon, és a bajnokok ligáján van. Hiszen még nem reménytelen ez a szezon.

A sok sérülés miatt nagy rotálás lesz a csapaton belül, meg amúgyis pihenni kell a jövőheti, Barcelona elleni visszavágóra. De az Emirates-be nem szabad ma kikapnia az Arsenal-nak, a játékos hiány ellenére sem.

"A szemünk előtt csak a siker lebeg, és az hogy a szurkolóink ne legyenek csalódottak."

"Sajnos sikerült vereséget szenvednünk vasárnap a Birmingham City ellen. De ennek ellenére, a többi kupasorozatba még versenybe vagyunk."

"Nagyobb elképzeléseink vannak/voltak, minthogy mindössze egy Liga kupa sikerünk legyen. De természetesen jól jött volna, hogyha győztesen jövünk ki belőle."

"A Leyton és a Birmingham meccsbe sok a hasonlóság. Ilyen például, hogy a véghajrába kaptunk gólt, meg persze akárki is az ellenfelünk, a végső sípszóig koncentrálnunk kell."

Jó hír viszont, hogy tegnap a Chelsea otthon elverte a Manchester United-et, és ezzel, ha behozzuk a lemaradásunkat, akkor egy pontra lesznek tőlünk a Vörös ördögök.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (36)

9 éve
ismét egy Bendő gól... akárcsak az Ipswich ellen ;)
9 éve
Tessék, most is gólt lőtt :DD
9 éve
Törölt felhasználó
Vela és Bendtner helyzete sokban különbözik, mivel a mexikói nem is igazán kapott bizonyítási lehetőséget, ellenben Bendtner jóformán állandó tagja a csapatnak, még ha kiegészítő emberként is, sőt elég sok gól, és pont szerepel a neve mellett. A legszembetűnőbb viszont az, hogy míg Bendtner az adottságai lévén megállja a helyét a PL-ben, addig Velanak a spanyol bajnokság feküdne, és szerintem ott is fog kikötni, HACSAK, a WBA-ban a több játéklehetőség révén sikerül felvennie a ritmust, és betör az Arsenalba...
9 éve
Törölt felhasználó
a leyton elleni meccs nagyszeru lenne onbizalomnovelesre. hajra arsenal tomjuk ki oket!
9 éve
nem olyan rossz ő szélsőként. szélen kell, hogy technikás legyen, így később középen is sokkal könnyebben feltalálja magát. Wenger nem hülye, szerintem jól tette, hogy szélen játszatta/játszatja. engem az Ipswich ellen lőtt gólja meggyőzött és szerintem sokkal jobb idén, mint tavaly. Nagyobb érvágás lenne az Ő elvesztése, mint Velaé. a mexikóit futtatták, mint állat és sehol nincs (kevés játéklehetőség). Bendnert hamarabb visszasírnám, mint Őt :$ :D

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek