Mint köztudott, az Arsenal a múlt hétvégén a Birmingham ellen játszott egy nem akármilyen mérkőzésen, azaz a Liga Kupa döntőjén. Ott az Ágyúsok egy potya-góllal kapott ki 2-1-re. Ma bizonyíthat a caspat, hogy nem viselte meg a csapatot, erősek, valamint képesek a továbblépésre. 

Az előzős mékőzések elteltével ismét elérte az Arsenalt egy sérüléshulám. Sajnos, lehet, hogy nem akármilyen. Először Walcott és Fabregas dőlt ki, majd a hétvégén elvesztettük Robin van Persie-t is.Azonban van jó hír is, mivel Diaby ép és egészséges, ezáltal kezdhet a ma esti mérkőzésen.

Ma egy FA kupa újrajátszást láthatunk, ugyanis csak egy 1-1-es döntetlent sikerült elérni a Leyton otthonában. Ma viszont az Emirates gyepén bizonyíthat Wenger legénysége, 20:45-ös kezdéssel.

Érdekesség, hogy ma ismét kezd Miquel, valamint egy "friss húst" köszönthetünk,  Conor Henderson személyében.

Nemigen kell ecsetelni, pontosan mi is történt a meccsen. Elsősorban Nicklas Bendtner játékát emelném ki, míly meglepő, mesterhármasa miatt. Összesen 5 gól született, mind az Arsenal neve mellé íródott.Először Chamakh, majd Bendtner, Bendtner és Bendtner talált be, nem utolsó sorban pedig Clichy vágott egy gólt a Leyton Orient csapata ellen. 

Hivatalos kezdő:

Almunia, Eboué, Squillaci, Miquel, Gibbs, Diaby, Denilson, Rosicky, Chamakh, Bendtner, Henderson

Pad:

Szczesny, Sagna, Nasri, Wilshere, Djourou, Arshavin, Clichy

 

Kérünk mindenkit a kultúrált eszmecserére!

 

Mindenkinek Jó szurkolást kívánunk!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (347)

13 éve
Törölt felhasználó
ericsson! Ezzel én is egyetértek, és már én is jeleztem...
13 éve
Törölt felhasználó
Egy javaslat az oldallal kapcsolatban! Ezt a "további hozzászólások megjelenitése" menüpontot el kéne tüntetni. Meccs közben elment a linkem és annyian voltak az oldalon, hogy csak töltött és töltött és töltött.
13 éve
Törölt felhasználó
akkor bendőnek élete formájába kell játszani és a helyzeteket végre kikell használni mer a MU, Barca ellen nem lesz annyi ziccerünk mint mongyuk a stoke ellen.
13 éve
Törölt felhasználó
off: Wenger szerint Van Persie április 2.-án, a Blackburn lesz újra bevethető. Tehát addig ki kell hagynia a Sunderland, Barcelona, Manchester United, és a WBA elleni meccseket, majd a válogatott meccsek után térhet vissza - melyeken természetesen nem vesz részt.


Cesc pedig valószínűleg ott lesz a Barcelona ellen, de a Sunderland ellen még kockázatos lenne a játéka.
13 éve
Törölt felhasználó
Na hát ez nekem hogy jött ki:D Fogalmam sincs pedig itt néztem meg az oldalon.... Elnéztem 1 csöppet..:D

Szólj hozzá