2005 után első kupáját zsebelheti be az Arsenal, hiszen a mai napon a Birmingham Cityvel játszik a csapat, s remek esélye nyílik arra megszakítsa ezt a rossz sorozatot.

A csapat második helyen áll a bajnokságban, az FA-Kupában az 5. fördulóban tarrt, s a Bajnokok Ligájában is talpon van még, miután hazai pályán 2-1-re legyőzték a katalán Barcelona csapatát.

Azonban nem lesz könnyű feladata, hiszen a Birmingham is régen nyert már trófeát, s az Ágyúsok Cesc Fabraegas valamint Theo Walcott nélkül kénytelenek pályára lépni. A másik oldalon is lesz egy hiányzó, hiszen az Birmingham valószínűleg a volt Arsenal játékos Alexander Hleb nélkül fog szerepelni a döntőben.

A két csapat menedzsere természetesen dícsérte a másikat, s mind Alex McLeish mind pedig Arséne Wenger elmondta, hogy fontos lenne a trófea megszerzése a szezon hátralevő részére.

Az Arsenal csapata az elmúlt 17 mérkőzésén csupán egyszer kapott ki, s 11 mérkőzése veretlen.

A két csapat több nagy mérkőzést is játszott egymással, azonban a leghíresebb mindközül a 2008-as St.Andrews-ban lejátszott mérkőzés, ahol Martin Taylor brutális belépője következtében eltörött Eduardo lába.

Remek mérkőzés elé nézünk tehát ma délután 5órai kezdettel, reménykedve abban, hogy végre megszakad a kupamentes időszak, s hazavihetünk egy trófeát az Emiratesbe!

A várható kezdő: Szczesny - Sagna, Koscielny, Djourou, Clichy - Song, Nasri, Wilshere - Rosicky, Arshavin, van Persie

Hajrá Ágyúsok!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (86)

13 éve
Törölt felhasználó
Meg is érdemeltünk. Ilyen játékkal nem érdemlünk semmit. Szánalmasak vagyunk eddig.
13 éve
Törölt felhasználó
Hát eddig valami borzalom...Elképesztően pontatlanok vagyunk...
13 éve
Törölt felhasználó
HúHA.... Ez nem volt les 🐛 11-esnek kellett volna lennie :S Figyeljünk erre!!!
13 éve
Törölt felhasználó
Fúúú mit úsztunk meg... Köszönhetjük Dean-nek...
13 éve
Törölt felhasználó
Mindjárt kiugrik a szívem...:D

Szólj hozzá